İsabet olurKalbimi kırdılar bu konuda Oy kullanmayı düşünmüyorum
İsabet olurKalbimi kırdılar bu konuda Oy kullanmayı düşünmüyorum
Ne göreceksem göreyimSen görürsün..
1 saat yeterli mi? Oylamayı bu akşam başlatalım.Son sahne belirleme tarihi ne zaman @S.G.A.T. Dün uğraşamadım. Hazırda ki sahnemde işgalciler tarafından talan edildi. Son tarih önemli biraz araştırma yapacağım çünkü
Yok kanki yazık ederler banaGel Kurtlar Vadisi ile şov yap
harcarlar reyis beniGel Kurtlar Vadisi ile şov yap
Sen ne anlarsın be, çamur atmayı kesss
1 saat yeterli mi? Oylamayı bu akşam başlatalım.
Ayy zaten Aşkı Memnu sadece bakışma sahnesi atsan tam puan gerirlerSon sahne belirleme tarihi ne zaman @S.G.A.T. Dün uğraşamadım. Hazırda ki sahnemde işgalciler tarafından talan edildi. Son tarih önemli biraz araştırma yapacağım çünkü
Aslında güzel taktik İçerde ile yarışmak Antisi yok o dizinin oh rahatsınYok kanki yazık ederler bana
harcarlar reyis beni
Ayy zaten Aşkı Memnu sadece bakışma sahnesi atsan tam puan gerirler
Her dizide olur böyle şeylerDeli divane sağa sola yamuldu bi kamera ve kestikleri çok belli olan bi sahne. Özellikle 32. Saniye montajım ben diye bağırıyor.
Her dizide olur böyle şeyler
Sahtekar seniBilemedim ben pek beğenmedim. Umarım kazanırsın aşko
23:00a kadar at o zaman @denizz19 süreyi kısaltsın. Gelip oylamayı başlatacağım
Sahtekar seni
Dün akşam yaptığın çirkeflikleri unutmadım eskiciye ve bana Şimdi de gelmiş kazanırsın inş diyorsunNiye öyle dedin. Ne sahteliği mi gördün. Dün bana bu sahneyi yolladılar ama ben istemedim.
Bu arada en kralları sahnesini bana atın @Maskeli Fedai @Çiğdem
Ben antisiydim aslındaAslında güzel taktik İçerde ile yarışmak Antisi yok o dizinin oh rahatsın
Dün akşam yaptığın çirkeflikleri unutmadım eskiciye ve bana Şimdi de gelmiş kazanırsın inş diyorsun
İsteseydin ne yapabilirim
Zaten hep onu seçmiyor musun Kara Sevda ile gelAşkı Memnu mu seç diyorsun.