xBUGRAx
Süper Emekli
Pazar'a FOX ne koysa sürüyor maşallah O Hayat Benim ve Savaşçı gibi.5 yıl Pazar akşamı ekmeğini yerken hiç böyle konuşmuyordun. Nankör çıktı buda. Gerçek Foxcu @haluk792 muş. Geç oldu anladık reis.@Billy Kane
Pazar'a FOX ne koysa sürüyor maşallah O Hayat Benim ve Savaşçı gibi.5 yıl Pazar akşamı ekmeğini yerken hiç böyle konuşmuyordun. Nankör çıktı buda. Gerçek Foxcu @haluk792 muş. Geç oldu anladık reis.@Billy Kane
Hatandan dönmene sevindik. @sokak sanati![]()
Pazar'a FOX ne koysa sürüyor maşallah O Hayat Benim ve Savaşçı gibi.![]()
Ay evet oda efsaneydi.Hala laf sokmalara devam etsede geç olsun güç olmasın diyoruz. Fox birliği bozulmasin
Bu arada Ankete Öğretmen Kemal'i koymayan @mrt-06 'yı kınıyorum. Eşsiz bir diziydi oda![]()
Ay evet oda efsaneydi.Birol Arka Sıradakiler'in etkisinden çıkamayıp Ogretmen Kemal'i yapmıştı.
![]()
Tek günde bitirdim Aşk 101'i haliyle etkilendim kendilerinden.Profil photon yıkılıyor bu arada. Belirtmeden edemicem. Bi gün herkes Kaan'cı olacak demiştim.@Çiğdem
Başlamasın bence hiçbiriMint ekibinden de birkaç kişiyi bul etiketle.@denizz19
Konu bitti artık Birol Güven için bile bitmiştir bence.![]()
Etkisinde kalmamıştı, aç gözlülüğünden yapmıştı.Ay evet oda efsaneydi.Birol Arka Sıradakiler'in etkisinden çıkamayıp Ogretmen Kemal'i yapmıştı.
![]()
Tek günde bitirdim Aşk 101'i haliyle etkilendim kendilerinden.![]()
Minicik yüreklerin kader sınavında annelerin bitmeyen heyecanına ortak olacak yepyeni bir dizi.. OKS ANNELERİ @Billy Kane @sokak sanati
Bu dizinin sadece bu tanıtımından haberim var kimin dizisiydi bu.Minicik yüreklerin kader sınavında annelerin bitmeyen heyecanına ortak olacak yepyeni bir dizi.. OKS ANNELERİ @Billy Kane @sokak sanati
Birol'un bu da.Bu dizinin sadece bu tanıtımından haberim var kimin dizisiydi bu.![]()