Oruçlu sıkıntı işte ama sen niyetlimisin önce onu sorayımTırnak yeme. Ben bırakmıştım 1-1.5 ay ne güzel, yine başladım evdeyken...
Oruçlu sıkıntı işte ama sen niyetlimisin önce onu sorayımTırnak yeme. Ben bırakmıştım 1-1.5 ay ne güzel, yine başladım evdeyken...
Buralar karışır, oruçlu olmasak çekirdeğimizi çitlerdik be @xemrexxxNe gibi davrandığını söylemeye benim terbiyem müsade etmez oruclu olmasam bile @eskici @Maskeli Fedai @Forumdash @kerem @sokak sanati
Söyle kız ne gibi davranıyorum haspamNe gibi davrandığını söylemeye benim terbiyem müsade etmez oruclu olmasam bile @eskici @Maskeli Fedai @Forumdash @kerem @sokak sanati
NeinOruçlu sıkıntı işte ama sen niyetlimisin önce onu sorayım
Bacım bu söylediğinden anladiğim tek şey tırnağinigi mideye indirmek oldu🤢🤮Ayy ramazanın en zorlandığım unsuruda az önce yine başıma geldiğinden Bir çekirdek birde şu tırnak yeme hastalığından kurtulamıyoruz çekirdek yanımızda tutmayınca sıkıntı yokta parmakları tutmama gibi ihtimalde yok Bir ufak dalgınlıkta hemen @xemrexxx @mrt-06 @Bully @sokak sanati @serhatt @dreamy @Forumdash @xBUGRAx @Özgür @eskici @Yiğitt @kerem @MasacRE @alperuz
Bacımı yoldan cıkarmaTutma sende yeter, her yil tutuyorsun 4-5 tane tut yeter.
Kız abla heyecan yaptın ya ondan zaar elin ayağın birbirine dolandı, yeme bir yerini.Ayy ramazanın en zorlandığım unsuruda az önce yine başıma geldiğinden Bir çekirdek birde şu tırnak yeme hastalığından kurtulamıyoruz çekirdek yanımızda tutmayınca sıkıntı yokta parmakları tutmama gibi ihtimalde yok Bir ufak dalgınlıkta hemen @xemrexxx @mrt-06 @Bully @sokak sanati @serhatt @dreamy @Forumdash @xBUGRAx @Özgür @eskici @Yiğitt @kerem @MasacRE @alperuz
Gözlerini kapatması ondan yaniOtel odasında biri eşine biri amcasına ihanet etmemek için kendilerini ikna ediyorlar ve hiç bi şey yapmadan ayrılıyorlar.
Senin rüyanı sahneliyor olabilirler.
Gözlerini kapatması ondan yani
İlginç deneyimSenin rüyanı sahneliyor olabilirler.
Hmm anladım
Uzatan BehlülHadi uzaaaa. Fitnenide al git. Aşkı Memnu üzerinden prim yapma