Geçen gece Gültenle yavuklusunu görmüştüm de mıy mıy Demir ve Züleyham yada Demir ve Hünkarım olursa onu da paylaş
Geçen gece Gültenle yavuklusunu görmüştüm de mıy mıy Demir ve Züleyham yada Demir ve Hünkarım olursa onu da paylaş
O ikisini bende gördüm çok sıkıcılarGeçen gece Gültenle yavuklusunu görmüştüm de mıy mıy Demir ve Züleyham yada Demir ve Hünkarım olursa onu da paylaş
Tarih vermediler biz de heycanlıyız dedi bi tekO ikisini bende gördüm çok sıkıcılar
Demiri değil Yılmaz'ımı paylaşırım
Saçmalama be kadının sette ne işi varTarih vermediler biz de heycanlıyız dedi bi tek
Behicenin evi Yılmazların evi mi Yeşil renkli duvarlar
Ne bilion set olmadiğini Müjgan o kücück odada duracak kız mı sence Baya otel odasıdırSaçmalama be kadının sette ne işi var
Saçmalama saatin gelmiş senin .ssNe bilion set olmadiğini Müjgan o kücück odada duracak kız mı sence Baya otel odasıdır
Çıkıyorum zaten hadi sana da iyi geceler Namazını kıl öyle uyu tamamSaçmalama saatin gelmiş senin .ss
İyi geceler tatlım Sen kılmıyor musun .ssÇıkıyorum zaten hadi sana da iyi geceler Namazını kıl öyle uyu tamam
Hala - yeğen hiç sevmem ikisini de
Sen ne anlarsın be .ssHala - yeğen hiç sevmem ikisini de
Haftaya inş bu yayınlanan 3 bölümü de tek seferdeatv yayınlar da sonraki hafta kaldığımız bölümleri izlerizZüleyha ve Yılmaz'ın Adana'ya ilk gelişi - Bir Zamanlar Çukurova