Onun cuvalında bi ton şey var o yuzden sormuştur. Kızma aliçoma @eskici @ÇiğdemHayatimda duydugum en sacma soru herhalde, yemek siparisi mi veriyorum burada? @Forumdash @Çiğdem
Onun cuvalında bi ton şey var o yuzden sormuştur. Kızma aliçoma @eskici @ÇiğdemHayatimda duydugum en sacma soru herhalde, yemek siparisi mi veriyorum burada? @Forumdash @Çiğdem
Hediyeni seçme imkanı veriyorum sana işte daha ne istiyorsunHayatimda duydugum en sacma soru herhalde, yemek siparisi mi veriyorum burada? @Forumdash @Çiğdem
Çuvalım falan yok benim
Keske sen acsaydin konuyu, alamanci falan yazmazdin en azindan.
Ayy evet senin cuvalın filan yok özür dilerim aliçom Çantan diyecektim elim sürçtü @ÇiğdemÇuvalım falan yok benim
Hediydemi ben sececeksem o hediye olmuyor ki?Hediyeni seçme imkanı veriyorum sana işte daha ne istiyorsun
Doğum gününe özel @ForumdashBuldu buldu, yine yarin dogum günün kutlu olsun mesajlari yagacak yine klasik.
Tokyo'dan gözümü alamiyorum, cok tatli.
Niye olmasın ben alıyorum sonuçtaHediydemi ben sececeksem o hediye olmuyor ki?
Hayatimda duydugum en sacma soru herhalde, yemek siparisi mi veriyorum burada? @Forumdash @Çiğdem
Adam hurcadı ayolll @ForumdashNe istiyorsun söyle getireyim
Başlıktaki alamancıyı silcekmişin bacım @kerem
Tamam sen sec o zaman bana farketmez.Niye olmasın ben alıyorum sonuçta
@Çiğdem baslikta alamanci kelimesini siler misin?
Hayır Ethemi koymadıma şükret @eskici @ForumdashMutlu yıllar Alamancı @kerem
Hurdacı değilim
Ethem kim Olayı anayamıyorum. Zaten gece oldu uykum geldiHayır Ethemi koymadıma şükret @eskici @Forumdash
Beğenmezsen karışmam bakTamam sen sec o zaman bana farketmez.
Bu iki harikayi kötülüyor olamazsin. :Bhr: 4. sezonu bitirdin mi sen?
Yok bekliyorum.Beğenmezsen karışmam bak