Benziyor baya
Yok artık topluca yorumlarım herkes bitirdi @ForumdashBu iki harikayi kötülüyor olamazsin. :Bhr: 4. sezonu bitirdin mi sen?
Hayır Ethemi koymadıma şükret @eskici @Forumdash
Ben dogma büyüme Türkiye'liyim, anlayin sunu artik. Almanci olmamin ihtimali 0.Ethem kim Olayı anayamıyorum. Zaten gece oldu uykum geldi
Ozaman türkiyee gel @ForumdashBen dogma büyüme Türkiye'liyim, anlayin sunu artik. Almanci olmamin ihtimali 0.
Ben dogma büyüme Türkiye'liyim, anlayin sunu artik. Almanci olmamin ihtimali 0.
çuvalında ne gereksizler varmiş 😱
Niye kendini bana hediye ediyorsun. Ben sana coktan sahibim zaten.İnşallah son yılın olursa hizmetçi değiştiririm bende. Öleceğin yok en iyisi kovmak seni
Eskilerimiz üzerinde yine çok emanet durmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 79336
@kerem bu @eskici @xemrexxxhhe bu adam da hatırladiğim kadarıyla çalişmak için göç edip gelmişti Para kasmak için gitmiş Bilemiyorum kerem Yani orda doğmaya gerek yok Bacim güzel bulmuş
Gereksiz falan değilçuvalında ne gereksizler varmiş 😱
Ben dogma büyüme Türkiye'liyim, anlayin sunu artik. Almanci olmamin ihtimali 0.
Konuyu niye sen acmadin ya.. Niye dondu o Pc.hhe bu adam da hatırladiğim kadarıyla çalişmak için göç edip gelmişti Para kasmak için gitmiş Bilemiyorum kerem Yani orda doğmaya gerek yok Bacim güzel bulmuş
Neye yarıyor meselaGereksiz falan değil
Ğ yuzunden dondu
Tesekkürler.Forumun ecnebisi @kerem iyi ki doğdun Bunlar da hediyelerin:
Ekli dosyayı görüntüle 79338
Ekli dosyayı görüntüle 79339
@kerem de orada mal mülk edinmiş srekli parasını övüyor ethem gibihhe bu adam da hatırladiğim kadarıyla çalişmak için göç edip gelmişti Para kasmak için gitmiş Bilemiyorum kerem Yani orda doğmaya gerek yok Bacim güzel bulmuş
Kapatip tekrar acsaydin simdi o basligi nasil sildirtecem ben.Ğ yuzunden dondu