Sen kadınsan....Bencede yapma ben bile kadın oldum halde @Maskeli Fedai den soğudum @serhatt
Sen kadınsan....Bencede yapma ben bile kadın oldum halde @Maskeli Fedai den soğudum @serhatt
O aşık olduğu ecünnüNe iftirası baksana birde sarısın olmus @Maskeli Fedai @eskici
@eskici kılık değiştirmicekmiş ama yaşadınSen kadınsan....
Survivor yarışmacısı oNe iftirası baksana birde sarısın olmus @Maskeli Fedai @eskici
@eskici kılık değiştirmicekmiş ama yaşadın
Bu forumda avtarlarımız biziz @Maskeli Fedai artık kurutlamaz algılarımızdan @eskiciO aşık olduğu ecünnü
Heee bende Kıvancım o zaman, saçmalamaBu forumda avtarlarımız biziz @Maskeli Fedai artık kurutlamaz algılarımızdan @eskici
Banane banane ben onu istiyorum..O ecünnüden daha iyilerine layıksın da ondan
Ben de Gülşen’im o zamanBu forumda avtarlarımız biziz @Maskeli Fedai artık kurutlamaz algılarımızdan @eskici
Haklısın aşkitommHiç çekilmiyor
Yine ne saçmalıyon sen .ss@Maskeli Fedai Senden kurtulmak için kadın olmus @eskici de düşünsün
Al başına çalBanane banane ben onu istiyorum..
Sen görürsün Yarın senin kılığına gireyim de gör gününüBu forumda avtarlarımız biziz @Maskeli Fedai artık kurutlamaz algılarımızdan @eskici
Yine ne saçmalıyon sen .ss
Ben de Gülşen’im o zaman
Serhatı soğutmak için kadın kılığına girdin İşede yaramıs artık san a o gözle bakmıyorHaklısın aşkitomm
Iyyy.. Millet yanlış anlayacakHaklısın aşkitomm
Aaa ne anlayacaklar ayolIyyy.. Millet yanlış anlayacak