Sabrım taştı .ss
Ne bekliyorsunuz ayoll adamın örnek aldığı bin yıldır yayınlanan Rıza baba ve forumdada kendisi bin yıldır Halkın Polisi yayınlıyor bıksalar zaten bırakırlarFazlası zarar
Sabrım taştı .ss
Ne bekliyorsunuz ayoll adamın örnek aldığı bin yıldır yayınlanan Rıza baba ve forumdada kendisi bin yıldır Halkın Polisi yayınlıyor bıksalar zaten bırakırlarFazlası zarar
Ben bir şey beklemiyorumNe bekliyorsunuz ayoll adamın örnek aldığı bin yıldır yayınlanan Rıza baba ve forumdada kendisi bin yıldır Halkın Polisi yayınlıyor bıksalar zaten bırakırlar
Çok biliyon senNe bekliyorsunuz ayoll adamın örnek aldığı bin yıldır yayınlanan Rıza baba ve forumdada kendisi bin yıldır Halkın Polisi yayınlıyor bıksalar zaten bırakırlar
Çok biliyon sen
7 Yıldır başroluyum hiç bu yeter demedi reytingten açılıyor gözleriBen bir şey beklemiyorum
Çok yüz veriyorsun demek ki7 Yıldır başroluyum hiç bu yeter demedi reytingten açılıyor gözleri
Gözünüz çıksın .ss7 Yıldır başroluyum hiç bu yeter demedi reytingten açılıyor gözleri
Çok yüz veriyorsun demek ki
Aaa evet çok hemde Öyle olduğundan @pompy ayrı sever beni ,maaş yerine diyelimGözünüz çıksın .ss
Aman çok iyi bi halt sanki .ssAaa evet çok hemde Öyle olduğundan @pompy ayrı sever beni ,maaş yerine diyelim
Maaş mı alıyorsunAaa evet çok hemde Öyle olduğundan @pompy ayrı sever beni ,maaş yerine diyelim
Boş yapıyorsun yineVallahi benim için kavga ediyor @Maskeli Fedai ve @eskici
Maaş mı alıyorsun
Maaş yerine sevgisini veriyorAman çok iyi bi halt sanki .ss
Sana nolmuş bee maskeni tekrar tak boşuna maske takmıyormussun 😱 😱 😱 @sokak sanati @Bully @xemrexxx @serhatt @eskiciBoş yapıyorsun yine
Ne oldu cadıSana nolmuş bee maskeni tekrar tak boşuna maske takmıyormussun 😱 😱 😱 @sokak sanati @Bully @xemrexxx @serhatt @eskici
Hadi ordan be ecünnü başı .ssBoş yapıyorsun yine
Sevgili misiniz 😱Maaş yerine sevgisini veriyor
ecünnü sever olmuşSana nolmuş bee maskeni tekrar tak boşuna maske takmıyormussun 😱 😱 😱 @sokak sanati @Bully @xemrexxx @serhatt @eskici
Ecünnülere kurban olHadi ordan be ecünnü başı .ss
Ablası olduğunu ondan yaşlı olduğunu kabul ediyon yani .ssAbla kardeş