Ay ben şok .ss
Ay ben şok .ss
Bu benim de aklıma gelmemişti. 😱 Güzel seçim.@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Herkese başarılar
Hayat Bilgisi sen seçersin diye aklıma bile getirmemiştimÖyle demek içimden geçiyor.
ARKADAŞLAR DİZİDE KULLANILAN MÜZİKLER DE OLUR DEDİNİZ, İLK SAYFADA YANARIM ŞARKISI DA ONA KALIRSA DİZİ İÇİN YAPILMADI...
Sen greys izliyormuydun?? Birisi ayıla bayıla izliyordu Ondan umutluyum Ayrıca diziye değil şarkıya oy verecen torunYerli dizi tarihinin en abartılan dizisi.
Yaaa Hadi bakalım bu haftada içim raaaad oldu sayendeGüzel şarkı seçmişsin
@Forumdash @mrt-06 Çukur ailesi olarak yine kabile ailesi @sokak sanati ların karısısnda olucaz @serhatt @xemrexxxBu benim de aklıma gelmemişti. 😱 Güzel seçim.
Anam kucaktan kucağa atlıyorsun sen de..@pompy Erler Film kardeşliği yapıyoruz bu hafta.
Her zaman@Forumdash @mrt-06 Çukur ailesi olarak yine kabile ailesi @sokak sanati ların karısısnda olucaz @serhatt @xemrexxx
Nerde ola ki bu oğlan Geçen hafta çen çen susmadı Bu hafta ara ki bulasın @sokak sanati@Forumdash @mrt-06 Çukur ailesi olarak yine kabile ailesi @sokak sanati ların karısısnda olucaz @serhatt @xemrexxx
@Forumdash senin şarkını iptal edersem bilki bu Rachel olacak hizmetçi parçası yüzündendir.
Bununda bitiş jeneriğinde çalmış Ağla Kalbim. Buda kabul edilmeli @mrt-06 @kerem
Kerem'in aldığı karara göre seçebilirsin @Forumdash Ayrıca 3 kere daha çalmış şarkı. @phoebebuffay Bengüde dizi için söylemiş. Kabul edilmeli
Fazla da rahat olma görücez bakalımSen greys izliyormuydun?? Birisi ayıla bayıla izliyordu Ondan umutluyum Ayrıca diziye değil şarkıya oy verecen torun
Yaaa Hadi bakalım bu haftada içim raaaad oldu sayende
@Forumdash senin şarkını iptal edersem bilki bu Rachel olacak hizmetçi parçası yüzündendir.
Nasıl dizi için yapılmadı yaÖyle demek içimden geçiyor.
ARKADAŞLAR DİZİDE KULLANILAN MÜZİKLER DE OLUR DEDİNİZ, İLK SAYFADA YANARIM ŞARKISI DA ONA KALIRSA DİZİ İÇİN YAPILMADI...
Nerde ola ki bu oğlan Geçen hafta çen çen susmadı Bu hafta ara ki bulasın @sokak sanati
Anam kucaktan kucağa atlıyorsun sen de..
Ağla Kalbimi alacaksam hiç sorun değil Ama bana değiştiremezsin deyip başkası alırsa bozulurum baya Gerçi bu şarkıyı alana da bozulacam@Forumdash senin şarkını iptal edersem bilki bu Rachel olacak hizmetçi parçası yüzündendir.
@mrt-06 seçtiğin şarkıyı iptal etmem için elinden geleni yapıyor arkadaş.@mrt-06 'nın şarkısı kabul ediliyorsa buda kabul edilmeli. Aynı gerekçe ile kabul edilmesi gerektiğini söylüyorum @Forumdash
Kanun var kural var. Kafamıza göre ret edemeyiz.
@Forumdash @mrt-06 Çukur ailesi olarak yine kabile ailesi @sokak sanati ların karısısnda olucaz @serhatt @xemrexxx
@mrt-06 seçtiğin şarkıyı iptal etmem için elinden geleni yapıyor arkadaş.