Gözünüz kaldı.ssSen 50 kere kontrol etmeden yollamazsın mesaj.
Gözünüz kaldı.ssSen 50 kere kontrol etmeden yollamazsın mesaj.
Sağlık olsun zaten yedek şarkım oydu düşünmeden ona yöneldim @BullyKaan'ın şikeli sonuçları beni yanılttı.
@Bully Zorladı
Ben şarkımı yürekten inanarak seçmiştim, tereddüt yaşayınca Çiğdem'in sonucu böyle oldu demek kiKaan'ın şikeli sonuçları beni yanılttı.
Sağlık olsun zaten yedek şarkım oydu düşünmeden ona yöneldim @Bully
Ben bilmiyordum.Elenmezdin çünkü o şarkıyı kerem seçti ve oylamada yapmamış artı ben ve eminim bir çok kişi daha bu durumu göze alıp puan kırmıştır
Ben şarkımı yürekten inanarak seçmiştim, tereddüt yaşayınca Çiğdem'in sonucu böyle oldu demek ki
Yani Umut, sebebi sensin
Yani öyle yazmaya sen ittin senin mesaja o cevap olacaktı oyüzden @sokak sanatiOh olsun sana bu mesajdan sonra
Vijdan azabından öleceğim. Hele @xemrexxx 'in o şarkı ile puan alması ayrıca sinir edici.s.s
Büyücü diye boşunamı diyoruz en son seçti hemde @xemrexxx @Forumdash @kerem @BullyVijdan azabından öleceğim. Hele @xemrexxx 'in o şarkı ile puan alması ayrıca sinir edici.s.s
Ben aliço anlamındaDiğer haftalar daha iyi gider anlamında @eskici
10 puan sayılmıyor mu.Başta tüm oy veren herkese teşekkür ederim ama +10 puanlarıyla desteklerinden dolayı sizlere ayrıca, içten ve samimi teşekkür etmek istedim. Bu hafta benim için önemliydi. Sonrası mevlam çayıra modundayım artık
@kerem @eskici @Ahmed @Dosi @Tolstoyevski @xdragxx @vadikızı @Yiğitt @The_Erinch @serhatt @Turkuazz @Maskeli Fedai @sokak sanati @S.G.A.T.
Tekrar teşekkür ederim haftanız muzik dolu geçisn
Sinirimi bozdunYani öyle yazmaya sen ittin senin mesaja o cevap olacaktı oyüzden @sokak sanati
Aaa vllla benden daha beter çıktın abicim algı konusunda @eskici e nefes aldırmıyorsunBen aliço anlamında
Tenks tatilimOh olsun sana Survivor arkadaşım @xemrexxx i bir kez daha kutluyorum
Ne bee Ben cocuk üşüdü filan sandım Sevaptır ramaan gelıyor çorba içsinAaa vllla benden daha beter çıktın abicim algı konusunda @eskici e nefes aldırmıyorsun