Asıl senin yaptığın şike, jürinin puanlamasına göre mi sahne seçiyorsun jüriyle konuşarakDeli misn divane misin? Özelden sen önerdin bu sahneyi. ŞiKe var deyip itiraz ederim
Asıl senin yaptığın şike, jürinin puanlamasına göre mi sahne seçiyorsun jüriyle konuşarakDeli misn divane misin? Özelden sen önerdin bu sahneyi. ŞiKe var deyip itiraz ederim
İntikam soğuk yenen bir yemektirDeli misn divane misin? Özelden sen önerdin bu sahneyi. ŞiKe var deyip itiraz ederim
Asıl senin yaptığın şike, jürinin puanlamasına göre mi sahne seçiyorsun jüriyle konuşarak
İntikam soğuk yenen bir yemektir
Onun fikirlerini alacak kadar düştün demek vah vah .ssHayır aklında bi sahne var mı dedim o da evet bu sahne güzel dedi
Onun fikirlerini alacak kadar düştün demek vah vah .ss
Evet BŞB'de elemek çok zevkli olur seni
YALAKA@xemrexxx forumun göz bebeği bir jüri üyesidir. Lütfen böyle konuşma
Yazık...Behlül gibi oldum şuan @xemrexxx
Patlama .ss
''Sen rahat rahat mutluluğunu yaşa diye...'' Beren Saat döktürüyor yine...
Sen de yaşamışsındır bunuNecla'yı ablasının kocasıyla öpüşürken gören Hayriye Hanım sinir krizi geçiriyor ve Necla'yı evire çevire dövüyor.
Sahneme değerli oylarınızı bekliyorum
4.30'a kadar izleyiniz.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
ÇooookSen de yaşamışsındır bunu
Necla'yı ablasının kocasıyla öpüşürken gören Hayriye Hanım sinir krizi geçiriyor ve Necla'yı evire çevire dövüyor.
Sahneme değerli oylarınızı bekliyorum
4.30'a kadar izleyiniz.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @phoebebuffay @batuhankaralar @Çiğdem @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Hayriye anne hatrına iyi verirsin artıkHayriye Annem'in eline sağlık