Bakmazsan ben bakacam .ssGördüm gördüm. İcabına bakacağız
Bakmazsan ben bakacam .ssGördüm gördüm. İcabına bakacağız
Acıp zlemedim ama fena kavga ettikleri resimden belli Neyse oylamaya dair ipucu vermek istemıyorum@Forumdash neden ilginç attın .ss
Necla'nın dayak yediğini daha çok seviyorum.Seviyorsan bu sahneyi ver mani olmayayım
Necla'nın dayak yediğini daha çok seviyorum.
Ben de Ferhunde'nin çıldırdığı sahneyle geldim. Oy vermeyi unutma bu hafta, yaprak dökümü fanı olarak desteğine ihtiyacımız varNecla'nın dayak yediğini daha çok seviyorum.
Bakmazsan ben bakacam .ss
Canımsın benim, iyi bir puan bekliyorum Demir Beyciğimizin hatrınaAcıp zlemedim ama fena kavga ettikleri resimden belli Neyse oylamaya dair ipucu vermek istemıyorum
Ben zaten KOZCUoğlu sayılırımFinalde seninle paylaşalım kozumuzu
Ne güzel konuusyorsun öyle @sokak sanati öyle değil miCanımsın benim, iyi bir puan bekliyorum Demir Beyciğimizin hatrına
Ne güzel konuusyorsun öyle @sokak sanati öyle değil mi
Sen yüksek ver ben daha neler derimNe güzel konuusyorsun öyle @sokak sanati öyle değil mi
Hoşt ben sen miyim yanar döner .ss2 saat sonra bunak, senle ilişkim olsa yatakta meftaa olursun falan der inanma şuna
Sahne iyiyse yüksek veririmDaha iyisi yok... düşük verirsen kafanı kopartırım!!!
İftiracı rezil .ss
İzle, sahne muazzamSahne iyiyse yüksek veririm
Bu hafta sizlere Bihter Ziyagil'in bedenen değilde ruhen öldüğü sahneyi sunuyorum..
Behlül'ün, Bihter'e son kazığı. Bihter'i ruhen öldüren o sahne.
"O Kadar Emin Olma" Derken ki tehditkar tavır, "Seni Serbest Bırakıyorum" derken ki beni bırakma tadında ki yalvarış, Behlül'ün "Her sey için özür diliyorum' dedikten sonra gelen "Hıı, Hıı" 'da ki acı ve hayal kırıklığı.. her şeyi ile Beren'in Bihter olduğu o çöküş sahnesi:
Recap 2.22 - 5.22
Vakti olan baştan alsın.
@Bully @xemrexxx @xBUGRAx @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati @Silinmiş Üye @phoebebuffay @batuhankaralar @serhatt @Çiğdem @Sherlock @Emre Ozansoy @Aserat @vadikızı @The_Erinch @Felon @Ahmed @Maskeli Fedai @mesmeso61 @MasacRE- @mrt-06 @eskici @alperuz @yigit_00 @Özgür @S.G.A.T. @Forumdash @pompy
Kız serhat zaten herkese yüksek verei gönlü geniş :"
Bu dayak sahnesine yüksek vermezsen gelir ben seni döverimKız serhat zaten herkese yüksek verei gönlü geniş :"
Korona var gelemezsinBu dayak sahnesine yüksek vermezsen gelir ben seni döverim