Oh olsun sana, ağla.
Bu hafta sana oynadım artık hakkımı ver
Oh olsun sana, ağla.
REZİL
Beceriksiz anam
Aaa bize dua etsinUyarmasak oy verdim sanıyordun @serhatt
eTV - Hepsi Benim 3. Hafta Oylama Sonuçları
@Çiğdem in oylari 7 Silinmiş Üye İçerde 6 serhatt Yaprak Dökümü 5 sokak sanati Kara Sevda 4 Yiğitt Kara Sevda 3 Denizz19 Ufak Tefek Ecünnüler 2 phoebebuffay Ufak Tefek Ecünnüler 1 batuhankaralar Elmafav10.net
12.sayfaya gidin, @Maskeli Fedai tam vermiş Umut'a, harika atmamış.
Aaa @Maskeli Fedai y se normal cnm bende normal adamdan bahsediyorsun sandım @sokak sanati @eskici @serhatt @xemrexxxeTV - Hepsi Benim 3. Hafta Oylama Sonuçları
@Çiğdem in oylari 7 Silinmiş Üye İçerde 6 serhatt Yaprak Dökümü 5 sokak sanati Kara Sevda 4 Yiğitt Kara Sevda 3 Denizz19 Ufak Tefek Ecünnüler 2 phoebebuffay Ufak Tefek Ecünnüler 1 batuhankaralar Elmafav10.net
12.sayfaya gidin, @Maskeli Fedai tam vermiş Umut'a, harika atmamış.
Aaa @Maskeli Fedai y se normal cnm bende normal adamdan bahsediyorsun sandım @sokak sanati @eskici @serhatt @xemrexxx
Ağzına sağlık .ssAaa @Maskeli Fedai y se normal cnm bende normal adamdan bahsediyorsun sandım @sokak sanati @eskici @serhatt @xemrexxx
@Maskeli Fedai e kızmamanı daha aykırı buldum vlla @BullyAtmışım yaa iftira atmayın.😱 @Maskeli Fedai bana düşük versede kızmam zaten.
Bayılıyorum buna @sokak sanati
Gelecek hafta içindemi tam sözü aldın @Maskeli Fedai @Bully@Maskeli Fedai forumun en has adamıdır. Normal üstü olduğu doğrudur
@Maskeli Fedai e kızmamanı daha aykırı buldum vlla @Bully
Oylarım açıklanınca görürsün, renk vermiyorum.Bu hafta sana oynadım artık hakkımı ver
Bana kızıyordu atma diye @sokak sanatiBayılıyorum buna @sokak sanati
Gelecek hafta içindemi tam sözü aldın @Maskeli Fedai @Bully
@MayısKralı'ni unuttun.Biz yeni geldik @eskici @Forumdash bizi önce alıstır