Şarkıları dinlerken dikkat ettiniz mi bazı şarkılar 60 küsür dinlenmiş bazıları 30 ve üstüObjektif sonuçlar az sonda
![]()
Yarışma dışından kişilerde dileyebiliyor şarkıları.
30 ve üstü oy ooluyor zaten normal yani
Şarkıları dinlerken dikkat ettiniz mi bazı şarkılar 60 küsür dinlenmiş bazıları 30 ve üstüObjektif sonuçlar az sonda
![]()
Ben bilmem bak ve görO nasıl oluyor 😱😱😱
Şefimizden ok yiyeceksinBen sunuyorsam bir sorun cikmaz merak etme, mesela @sokak sanati sunsa objektifliginden süphe ederiz.![]()
Sadece bir iki şarkıyı demek ki 60 civarı izleyen varYarışma dışından kişilerde dileyebiliyor şarkıları.
30 ve üstü oy ooluyor zaten normal yani![]()
Bazilari bazi sarkilari iki kere dinliyordur normal.Şarkıları dinlerken dikkat ettiniz mi bazı şarkılar 60 küsür dinlenmiş bazıları 30 ve üstüObjektif sonuçlar az sonda
![]()
2.Puan durumu gelsinde ona göre incelerizBen bilmem bak ve gör![]()
Sağol aşko hafta gerçekten öyleydi.9. Gezegen olan SARAPYA gezegeninden olan @kerem 'e ulaştım ve oylarını aldım. Buyrun oyları. Ben kişiye göre oy verdiğini düşünüyorum. Sunuculuğunu düşürülüp oy hakkı elinden alınmalı
15p) SERTAB ERENER - VUR YÜREĞİM
15p) SERTAB ERENER - YANARIM
15p) Tarkan - Ölürüm Sana (Hala baştan sona ezbere biliyotum, efsane.)
15p) Gülay - Cesaretin Var mı Aşka (Muhteşem, muhteşem, muhteşem.)
15p) Gülşen - Be Adam (O pijamalarla bile çok güzel.)
15p) Celine Dion - My Heart Will Go On (Efsanelerden biri, çok severim izlerken de dinlerken de 2009'a ışınlanıyorum nedense.)
15p) Candan Erçetin - Yalan
15p) Demet Sağıroğlu - Arnavut Kaldırımı
15p) Mahsun Ark - İnadı Bırak
15p) Yıldız Tilbe - Delikanlım
15p) Çelik - Hercai
14p) Rengin - Aldatıldık
14p) Levent Yüksel - Med Cezir (Recabı olmamış gibi, ama iyi şarkı kesinlikle.)
13p) Kenan Doğulu - Ben Güzelden Anlarım (Bana hitap etmiyor desem doğru olmaz ama üsttekiler daha ağır basıyor.)
13p) Sezen Aksu - Yalnızlık Senfonisi (Yorumunu hiç beğenmedim, kayıtta bir olmamışlık var.)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
Herkese boncuk dagittim kisiye göre nasil oy vereyim?9. Gezegen olan SARAPYA gezegeninden olan @kerem 'e ulaştım ve oylarını aldım. Buyrun oyları. Ben kişiye göre oy verdiğini düşünüyorum. Sunuculuğunu düşürülüp oy hakkı elinden alınmalı
15p) Celine Dion - My Heart Will Go On (Efsanelerden biri, çok severim izlerken de dinlerken de 2009'a ışınlanıyorum nedense.)
15p) Çelik - Hercai
14p) Rengin - Aldatıldık
13p) Kenan Doğulu - Ben Güzelden Anlarım (Bana hitap etmiyor desem doğru olmaz ama üsttekiler daha ağır basıyor.)
13p) Sezen Aksu - Yalnızlık Senfonisi (Yorumunu hiç beğenmedim, kayıtta bir olmamışlık var.)
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf
Sadece bir iki şarkıyı demek ki 60 civarı izleyen var![]()
Neden onun görüşü alınıyor.
Bu sefer boncukların hakkı verilmiş9. Gezegen olan SARAPYA gezegeninden olan @kerem 'e ulaştım ve oylarını aldım. Buyrun oyları. Ben kişiye göre oy verdiğini düşünüyorum. Sunuculuğunu düşürülüp oy hakkı elinden alınmalı
15p) Çelik - Hercai
14p) Rengin - Aldatıldık
Saf mısın be gölge düşüreceğim yarışmaya niye katılayımYarışmaya gölge düşüremeyeceksin![]()