Evrim mert i kapacak @Dosi Avcunu yalıcakEvrim Barış ship
Evrim mert i kapacak @Dosi Avcunu yalıcakEvrim Barış ship
yok hemen değiştirdiler. Şimdi ibaresi kalktı; Birazdan DöndüSurvivor yeni bölüm başlıyor. strajedi galiba acundan. atv den önce yeni bölüme girecek @Emre Ozansoy @Hachiko @eskici
Erkeksizlikten aklını kaybetmişsin %Sana benzer
Benim kaybedeceğim bi aklım var sende o da yokErkeksizlikten aklını kaybetmişsin %
Eee doğru namusunu da kaybetmiştin senBenim kaybedeceğim bi aklım var sende o da yok
Evet ne F. Hile ablalarımız var senden edepli ayol @Maskeli Fedai ye kadar düştün yanık karıNamus bacak arasında değildir cnm
Ona düşecek kadar düşmedimEvet ne F. Hile ablalarımız var senden edepli ayol @Maskeli Fedai ye kadar düştün yanık karı
Hayır be @xemrexxx gibi car car konuşuyor o Evrim, ben onu Yasin ile shipliyorum heştek EvYas
Kız @serhatt & kıvanç Ka yakışmayan bir çift buldun helal
Yasin önderliğinde kazanamayacakları savaş yok. Yeter ki dümenin başında Yasin ve Evrim olsun.Rönesans tablosu gibi veee Gizem yok tam bir ütopya @Çiğdem @Dosi @vadikızı @serhatt @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock @Aserat @xBUGRAx @Silinmiş Üye @alperuz @Forumdash @The_Erinch @DarkLegenD @Özgür @Hachiko @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 78951
Yasin'i Evrim'den kıskandıysan seni Yasin'le shiplerim hiç üzülme, heştek EmYasKız @serhatt & kıvanç Ka yakışmayan bir çift buldun helal
Huzur bırakmadın be forumda x😂
Kellen gider %Yasin'i Evrim'den kıskandıysan seni Yasin'le shiplerim hiç üzülme, heştek EmYas
Sen mi ben miHuzur bırakmadın be forumda x😂