Ya bu adam magazinci. @sokak sanati nin dediği gibi dalga geçmiş. Söylesem, söylesem deyip durmuş Az daha abartayım mı der gibi bi konuşma
Ya bu adam magazinci. @sokak sanati nin dediği gibi dalga geçmiş. Söylesem, söylesem deyip durmuş Az daha abartayım mı der gibi bi konuşma
Kadın 46-47 yaşinda. Kadın kadınlıktan kesiliyor. Pat diye de yapamaz heralde Müge ki doktor kontrolü altında hamile kalır. Bunlari da ben mi söylim ya şu habere inananlar da var
Gerçi akrep burcu kadın Herşey mümkün ama herşey de kontrol altındadır
Haberlerine ŞOK AÇIKLAMADAN demekten ziyade böyle haberlere ŞOK İDDİA denmeli. Hiçbir kanıtı yok (şuan için) haberin etkisi ŞOKMüge Anlı'da gittiğine göre sıra Esra Erol'da...
Bir gazeteci yazım dilini biliyordur illa ki. Demet Akalın yazmıyooor Ya da bizim millet okudugunu anlamıyorEvlilik haberini yalanlamak için dalga geçmiş ama bizim halk ironiden anlamıyor.
Açıklamamı yaptım Her diss yediğinde herkesten acıklama istiyormusun
Açıklamamı yaptım Her diss yediğinde herkesten acıklama istiyormusun
Haberlerine ŞOK AÇIKLAMADAN demekten ziyade böyle haberlere ŞOK İDDİA denmeli. Hiçbir kanıtı yok (şuan için) haberin etkisi ŞOK
bkz: @serhatt ın actiği haber mesela. 'İddia'dır. Beklenmeyen bi haber oldugu için şok adı altında paylaşim yapmiş.
"Müge Anlı ile Tatlı Sert" Programında Şok İddia!
ATV ekranlarının fenomen programı 'Müge Anlı İle Tatlı Sert'te şok iddia! Mavi Klaket'in yapımcılığını üstlendiği, ünlü araştırmacı - gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla ATV'de yayınlanan "Müge Anlı İle Tatlı Sert" programı Cuma günü yayınlanan bölümüyle Coronavirüs salgınından ötürü ekranlara ara...fav10.net
Bir gazeteci yazım dilini biliyordur illa ki. Demet Akalın yazmıyooor Ya da bizim millet okudugunu anlamıyor
Eleştiriyi dikkate aldiğin için kalp attım Bak bunu da acıkladımDüzelttim.
Yarın akşamdan sonra burda sana gif paylaşcam hatırlat bana@Çiğdem gel abicin sinir krizi geçiyor konuda. Bi dayanak ol
Yarın akşamdan sonra burda sana gif paylaşcam hatırlat bana
Bu ayıp konuyu okumyayım en iyisi sen bişiler dedinya diğer konuda @Forumdash@Çiğdem gel abicin sinir krizi geçiyor konuda. Bi dayanak ol
Bu ayıp konuyu okumyayım en iyisi sen bişiler dedinya diğer konuda @Forumdash
Seve seve hatırlatır konu sen olunca @xemrexxxYaş kemale erdi tabi hatırlamakta zorlaniyrosun. @xemrexxx hatırlarsın sana
Bacım aşiretimizi bölmeye kalkan nifak tohumunu dikkate alma senBu ayıp konuyu okumyayım en iyisi sen bişiler dedinya diğer konuda @Forumdash
KADIN diceksinKarıyı 40'indan sonra anca teneşir paklar
Karıyı 40'indan sonra anca teneşir paklar
Aaa evet en sevmedim tabir benimdeKADIN diceksin
Seve seve hatırlatır konu sen olunca @xemrexxx
Bacım aşiretimizi bölmeye kalkan nifak tohumunu dikkate alma sen