Müge Anlı'dan Eski Eşinin İddiasına Açıklama!

@sokak sanati tam puan dısında hepsine dis atıyor oyüzden rahatca 1 puanı yapıştır çünkü 2.sıraya koysan aynı tepkiyi alacan, bari hak et abicim :A :A :A
Tam puan mı :A:A:A @sokak sanati
%C5%9E%C3%BCk%C3%BCr-duas%C4%B1-s%C3%B6zleri.jpeg

İnstagramda okudum ve çok şok oldum yıllardır bir çizgide gider Müge ve bunu yapacağına pek inanmadım ama bakalım cevabı ne olacak

Müge'ye bak sen ne cevizler kırmış :A

😱 Sosyal medyada şişirilen tüm balonlar gibi Müge de patladı. :A

Televizyonda ahlak bekçiliği yapan (gelen konuklara bazen öyle şeyler söylüyor ki) muhakkak bir yerden fire veriyor. :A

Acaba yarın kimi ifşalayacaklar. :A :A

Müge Anlı bitti mi şimdi :Z

Haber doğru yada yalan bilinmiyor ama sosyal medya tarzı Mecralarda hakikaten çok fazla abartılıyordu

Umarım bitmez de sevincin kursağında kalır. :Z

Ya bu adam magazinci. @sokak sanati nin dediği gibi dalga geçmiş. Söylesem, söylesem deyip durmuş :F Az daha abartayım mı der gibi bi konuşma:F

Kadın 46-47 yaşinda. Kadın kadınlıktan kesiliyor. Pat diye de yapamaz heralde(b) Müge ki doktor kontrolü altında hamile kalır. Bunlari da ben mi söylim ya şu habere inananlar da var:X

Gerçi akrep burcu kadın:A:A Herşey mümkün ama herşey de kontrol altındadır:A

Bu ayıp konuyu okumyayım en iyisi sen bişiler dedinya diğer konuda :A @Forumdash

Müge Anlı, avukatı aracılığıyla açıklama yapmış. Konuya eklendi. :)

Haberlerine ŞOK AÇIKLAMADAN demekten ziyade böyle haberlere ŞOK İDDİA denmeli. Hiçbir kanıtı yok (şuan için) haberin etkisi ŞOK

bkz: @serhatt ın actiği haber mesela. 'İddia'dır. Beklenmeyen bi haber oldugu için şok adı altında paylaşim yapmiş.
Yargı dağıtmışsın yine ağzına sağlık :Z

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Malesef yaptığın iyilikleri bir kalemde silip atacak insanlar var Müge. :( Her zaman kötülük yaparsın bir iyilikte dünyanın en iyi insanısındır. Sen de her zaman iyilik yaptın en ufak rüzgarda devrilmeni bekleyen büyük bir kitle var malesef...

• Harika
Reactions: Forumdash