Hadi be ordan yarın akşam için vitesi yukseltmişin senBende hiç sevmem. @Forumdash gaza getirdi benide
Hadi be ordan yarın akşam için vitesi yukseltmişin senBende hiç sevmem. @Forumdash gaza getirdi benide
Sakalından utansın ozaman @ForumdashBende hiç sevmem. @Forumdash gaza getirdi benide
Hadi be ordan yarın akşam için vitesi yukseltmişin sen
Bunu hiç bilmiyrdum 😱 Forum Magazin geri dönsün Yada @Emre Ozansoy ŞOK İDDİA haberi bu olmalıPlatonik bana her şeyimi takip ediyor. Kesin hatırlatır
Yarın buralar yıkılıyooooorrrrrr @ÇiğdemYarın akşam ne var ki? Beni ilgilendiren bi şey yok. Sadece düşük puan vermek için bahaneler çoğalıyor
Bunu hiç bilmiyrdum 😱 Forum Magazin geri dönsün Yada @Emre Ozansoy ŞOK İDDİA haberi bu olmalı
Yarın buralar yıkılıyooooorrrrrr @Çiğdem
Biz bu kadar ileriye gidemedik Ne UMUT'lar verdiysen cocugaBi ara sanada takıktı hatırlarsan
@sokak sanati tam puan dısında hepsine dis atıyor oyüzden rahatca 1 puanı yapıştır çünkü 2.sıraya koysan aynı tepkiyi alacan, bari hak et abicimYarın buralar yıkılıyooooorrrrrr @Çiğdem
@sokak sanati tam puan dısında hepsine dis atıyor oyüzden rahatca 1 puanı yapıştır çünkü 2.sıraya koysan aynı tepkiyi alacan, bari hak et abicim
Senle birlikte kazıyoruz ama Birinin dedikodusunu arkasından yaparsın biz onla konusurken yapıyoruz @ForumdashSende buradan kuyumu kaz. Bravo.
Tam puan mı @sokak sanati@sokak sanati tam puan dısında hepsine dis atıyor oyüzden rahatca 1 puanı yapıştır çünkü 2.sıraya koysan aynı tepkiyi alacan, bari hak et abicim
Hala aklımda Şimdilik güç bende yarından sonra kullan bu kozunuBenim hala oy vermediğimi unutuyorsun
İnstagramda okudum ve çok şok oldum yıllardır bir çizgide gider Müge ve bunu yapacağına pek inanmadım ama bakalım cevabı ne olacak
Müge'ye bak sen ne cevizler kırmış
😱 Sosyal medyada şişirilen tüm balonlar gibi Müge de patladı.
Televizyonda ahlak bekçiliği yapan (gelen konuklara bazen öyle şeyler söylüyor ki) muhakkak bir yerden fire veriyor.
Acaba yarın kimi ifşalayacaklar.
Müge Anlı bitti mi şimdi
Haber doğru yada yalan bilinmiyor ama sosyal medya tarzı Mecralarda hakikaten çok fazla abartılıyordu
Umarım bitmez de sevincin kursağında kalır.
Ya bu adam magazinci. @sokak sanati nin dediği gibi dalga geçmiş. Söylesem, söylesem deyip durmuş Az daha abartayım mı der gibi bi konuşma
Kadın 46-47 yaşinda. Kadın kadınlıktan kesiliyor. Pat diye de yapamaz heralde Müge ki doktor kontrolü altında hamile kalır. Bunlari da ben mi söylim ya şu habere inananlar da var
Gerçi akrep burcu kadın Herşey mümkün ama herşey de kontrol altındadır
Bu ayıp konuyu okumyayım en iyisi sen bişiler dedinya diğer konuda @Forumdash
Yargı dağıtmışsın yine ağzına sağlıkHaberlerine ŞOK AÇIKLAMADAN demekten ziyade böyle haberlere ŞOK İDDİA denmeli. Hiçbir kanıtı yok (şuan için) haberin etkisi ŞOK
bkz: @serhatt ın actiği haber mesela. 'İddia'dır. Beklenmeyen bi haber oldugu için şok adı altında paylaşim yapmiş.
"Müge Anlı ile Tatlı Sert" Programında Şok İddia!
ATV ekranlarının fenomen programı 'Müge Anlı İle Tatlı Sert'te şok iddia! Mavi Klaket'in yapımcılığını üstlendiği, ünlü araştırmacı - gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla ATV'de yayınlanan "Müge Anlı İle Tatlı Sert" programı Cuma günü yayınlanan bölümüyle Coronavirüs salgınından ötürü ekranlara ara...fav10.net
Müge Anlı, avukatı aracılığıyla açıklama yapmış. Konuya eklendi.
Yalnız haberin esası gereği fikri takiben senin de koronovirüs haberine acıklamayı eklemen gerek. Sonucta 2 iftirayı da cevaplamiş oldu. Yada iki konuyu birleştirin @bazinga @BullyYargı dağıtmışsın yine ağzına sağlık
Ben müge için dememiştim Dizi yarişması var ona demiştim ama yetişemedim bitmiş bileMerak ettim. @Forumdash