Hemen oyladiniz mi ya Kaos olmucakmı Nasıl eğeleneciğiz
Perşembe 21.00'da açıklanacak sonuçlar burada olun mutlaka.Yıkılsın ortalık Ramazan mamazan dinlemicez
Hemen oyladiniz mi ya Kaos olmucakmı Nasıl eğeleneciğiz
Perşembe 21.00'da açıklanacak sonuçlar burada olun mutlaka.Yıkılsın ortalık Ramazan mamazan dinlemicez
@dreamy e bu hafta kimse dokunamaz gayet sağlam @ForumdashÖzellikle sizin toruna tam kılım. Hiç bir yerde işime yaramıyor.
Mügeye ben Esralar kadar gıcık değildim işini yapıyor sanıyordum ama sanırım yanılmısım @ForumdashTerbiyem müsade etmez canım. Boş ver sende çok deşme
Şöyle anlatayım. (1 erkek bankaya bırakıyor şeyini onu sonra Müge'ye takviye ediyorlar. )
@Forumdash Abicimizde olmalı zatenPerşembe 21.00'da açıklanacak sonuçlar burada olun mutlaka.
Mügeye ben Esralar kadar gıcık değildim işini yapıyor sanıyordum ama sanırım yanılmısım @Forumdash
Cuma değil mi. Az daha oylamayı perşembeye sarkıtacaktımPerşembe 21.00'da açıklanacak sonuçlar burada olun mutlaka.
Gelicem gelicem @sokak sanati inat gelicem hem de@Forumdash Abicimizde olmalı zaten
Yok 20.00'a kadar oylarınızu gönderiyorsunuz, 21.00'da sonuçları açıklıyorum ve prograöın belli bir günü yok, 1 hafta toplam 4 gün sürüyor ve hiç ara vermeden devam ediyoruz.Cuma değil mi. Az daha oylamayı perşembeye sarkıtacaktım
@sokak sanati da gelip bizi destekleyecekmiş @serhatt laGelicem gelicem @sokak sanati inat gelicem hem de
Şunu dediğin için yanılıyorsunMügeye ben Esralar kadar gıcık değildim işini yapıyor sanıyordum ama sanırım yanılmısım @Forumdash
AHahah belki bu roller sana yakişiyordur Usta bir terzi elinden cıkmış gibiYine kötü roller bana düştü. Siz ailesiniz Bn sizi dağıtmaya çalışan kişi. Bu kötü roller niye hep bana kalıyor. @mrt-06
Habere bakmadım zaten seni kızdırmayalım @sokak sanatiŞunu dediğin için yanılıyorsun
Habere bakmadım zaten seni kızdırmayalım @sokak sanati
AHahah belki bu roller sana yakişiyordur Usta bir terzi elinden cıkmış gibi
@mrt-06 İyi kullanıyordu ama seni dizilerinde @Forumdash@mrt-06 yaptı hep. Kötü karakter yazıp durdu bana. Üzerime yapıştı. Şuan forumun müdürü bile bana kötüsün diyor. Sizin aile beni bitirdi
@mrt-06 İyi kullanıyordu ama seni dizilerinde @Forumdash
Aferin ortacaya @mrt-06 boşuna total dizisi izlemiyor adam. Hooop yakışana karakteri buluyor