Hayır onsuz olmaz, Perşembe 21.00'de bekliyoruz sevgili abini. @Forumdash@Forumdash Abicimin sonuclarda kalbi dayanmaz asıl oraya gelmesin
Hayır onsuz olmaz, Perşembe 21.00'de bekliyoruz sevgili abini. @Forumdash@Forumdash Abicimin sonuclarda kalbi dayanmaz asıl oraya gelmesin
Eğlenelim şarkısı sağlam bir slowa benziyor güzel farklı bir seçim yapmıs @ForumdashHayır onsuz olmaz, Perlembe 21.00'de bekliyoruz sevgili abini. @Forumdash
Aynen iyi ki bu şarkıyı seçti, uğurlu gelecek inşallah.Eğlenelim şarkısı sağlam bir slowa benziyor güzel farklı bir seçim yapmıs @Forumdash
Eğlenelim şarkısı sağlam bir slowa benziyor güzel farklı bir seçim yapmıs @Forumdash
Hemen oyladiniz mi ya Kaos olmucakmı Nasıl eğeleneciğizAynen iyi ki bu şarkıyı seçti, uğurlu gelecek inşallah.
Sonuclara gelecen eğlenecez @keremHemen oyladiniz mi ya Kaos olmucakmı Nasıl eğeleneciğiz
Yıkılsın ortalık Ramazan mamazan dinlemicezSonuclara gelecen eğlenecez @kerem
Ahahah @sokak sanati forumda oluşturdugumuz bizim aşireti bilmiyor daha
Aşirete girmeyelim yinede onun kabilesi var @sokak sanati @dreamy @mrt-06Ahahah @sokak sanati forumda oluşturdugumuz bizim aşireti bilmiyor daha
Ahahah @sokak sanati forumda oluşturdugumuz bizim aşireti bilmiyor daha
Napmıs kı @Forumdash@Çiğdem gerekli cevabı vermiş. Sn git Müge'ni savun herkes saldırmış kadına
Benim Mügen senin de mügen Noldu birden döndün bee@Çiğdem gerekli cevabı vermiş. Sn git Müge'ni savun herkes saldırmış kadına
Bişey yapmamiş boş haberNapmıs kı @Forumdash
Napmıs kı @Forumdash
Haberleri görmedin mi? Çocuk yapıyormuş banka vesilesi ile
Duymadım nasıl çocuk yapıyormus banka vesilesiyle 😱 😱 😱Bişey yapmamiş boş haber
Zaten @Forumdash dısında ailemizde iki erkek var @mrt-06 ı seviyorsun @dreamy ı sevmiyorsun başka kim kalıyor
Aklıma şey geldi biz mahalle çukur ailesiyizya @sokak sanati erdenet ailesi nejet işler barış arduç o zengin aileden ve moğollara dayanıyormus genleride zatenAhahah @sokak sanati forumda oluşturdugumuz bizim aşireti bilmiyor daha
Duymadım nasıl çocuk yapıyormus banka vesilesiyle 😱 😱 😱
Zaten @Forumdash dısında ailemizde iki erkek var @mrt-06 ı seviyorsun @dreamy ı sevmiyorsun başka kim kalıyor