cemalcan kerimcanın gerisinde kalmış dicektim hatlar karıştıDur, bismillah de. Şampiyon olduğu gece gör sen asıl
cemalcan kerimcanın gerisinde kalmış dicektim hatlar karıştıDur, bismillah de. Şampiyon olduğu gece gör sen asıl
eee anla işte sevilmiyorsun@vadikızı bana hakaret ettiğin u meaaja niye harika atti 😱
sen maskeliyi ısırıcan gibi münasip yerlerindenBunlar ısırmaz, ordakiler ısırıyor
Cemal Can gibi olamayacak asla. Neyse siz biraz daha fan toplamaya bakın.
cemalcan kerimcanın gerisinde kalmış dicektim hatlar karıştı
dominik i fethederizTaner'i de eklemek lazım yanınıza.
@vadikızı bana hakaret ettiğin bu mesaja niye harika atti 😱
Yakışır sana. Alt et hepsini. Bana da babuş Ardahan kaldı herhalde.Sen kendini geçen Aşkım'a benzetmistin Ben Elif olayım @Özgür @alperuz @Tolstoyevski
o güçlü ben gibi
soru mu bu @MasacRE @Dosi @Sherlock @Maskeli Fedai cevaplayınHaaa. Cemal Can ile Kerim Can ne alaka ama?
Yavaş fethedin Acun ham yapar sizi.dominik i fethederiz
eee anla işte sevilmiyorsun
olabilir ben de evrim gibi kararsız kalıyorum hep@xemrexxx tam bir Evrim bence ikisinin çatlaklık seviyeleri aynı
fark-ı ben demekten yoruldumTek başına hepsini alt eder pis mendebur .ss @xemrexxx
Vah vah tweet atmakla oluyor sanıyorsunuz herhalde bu işleri. Öyle olsaydı HilMur el ele şampiyon olurdu.dün 300 bin twit atıldı barışa bu gün 130 bin atıldı bişey yapmaya gerek yok ki
Kafayi Barış ile bozmuşsun..O mesajda Barış ile alakali hiç bir şey yok @xemrexxxBarış dediği için atmıştım yaaa
masken düştü bunak seniOklava sana geliyor hee sus
aşk bu sen anlamazsınKafayi Barış ile bozmuşsun..O mesajda Barış ile alakali hiç bir şey yok @xemrexxx
Acun başını ezsin de gör gününü inş .ssfark-ı ben demekten yoruldum