Onlar adada kırılmadık coconut bırakmaz.kesinlikle ama @serhatt la @Maskeli Fedai yi yanlız bırakmamalı sonra programın adı p.rnoya çıkar
Onlar adada kırılmadık coconut bırakmaz.kesinlikle ama @serhatt la @Maskeli Fedai yi yanlız bırakmamalı sonra programın adı p.rnoya çıkar
sen de aşkım sın yerden bitme hemen geldsin mesaja.sshahhaah 10 numara tespit
Bence de. Herkes benden taraf gör ve çatla tosbik. @xemrexxxhahhaah 10 numara tespit
@Aserat kanka gel şu u al buradan Tasmasini kaybetmişkesinlikle ama @serhatt la @Maskeli Fedai yi yanlız bırakmamalı sonra programın adı p.rnoya çıkar
Oyuncu ve daha 1M yeni mi oluyor. Cemal Can 1.5M farkındaysanız.Bunu bırak şimdi Barış instagramda 1 milyon olduu
kız bir baklava aç forumda dağıt bunun şerefineBunu bırak şimdi Barış instagramda 1 milyon olduu
Oturunca ayakları havada kalıyor konseyde, beni bir gülme tutuyor.sen de aşkım sın yerden bitme hemen geldsin mesaja.ss
heyatom bir şempanze bir ben bir aserat kalsa ben şempanzeye bakarım@Aserat kanka gel şu u al buradan Tasmasini kaybetmiş
Adaya yollasınlar.kız bir baklava aç forumda dağıt bunun şerefine
Ödümüzü kopardın be.@Emre Ozansoy @DarkLegenD @Özgür @Maskeli Fedai @alperuz @Sherlock @Dosi hiçbiriniz değilsin canlar.
kesinlikle ama @serhatt la @Maskeli Fedai yi yanlız bırakmamalı sonra programın adı p.rnoya çıkar
Bunu bırak şimdi Barış instagramda 1 milyon olduu
altında altın varsa olur toprak daToprak doyursun gözünü @xemrexxx in @Maskeli Fedai
Oyuncu ve daha 1M yeni mi oluyor. Cemal Can 1.5M farkındaysanız.
Yılanlar çıyanlar varaltında altın varsa olur toprak da
Sen kendini geçen Aşkım'a benzetmistin Ben Elif olayım @Özgür @alperuz @Tolstoyevskisen de aşkım sın yerden bitme hemen geldsin mesaja.ss
Gereksiz hayran kitlesi olan sosyal medya fenomeni bir arkadaşı olmadığı için bu kadar geç oldu, ama oldu. TEBRİKLER ŞAMPİYON!