Oh be rahatladım.@Emre Ozansoy @DarkLegenD @Özgür @Maskeli Fedai @alperuz @Sherlock @Dosi hiçbiriniz değilsiniz canlar.![]()
![1587507380829.png 1587507380829.png](https://fav10.net/forum/data/attachments/77/77475-a017c757d561acf0277206b10181cb52.jpg?hash=oBfHV9VhrP)
Oh be rahatladım.@Emre Ozansoy @DarkLegenD @Özgür @Maskeli Fedai @alperuz @Sherlock @Dosi hiçbiriniz değilsiniz canlar.![]()
kerimcsann gerisinde kalmış yazıklar olsunOyuncu ve daha 1M yeni mi oluyor.Cemal Can 1.5M farkındaysanız.
![]()
Dimiiisezai abimiz en büyük destekcisi
Ben @Emre Ozansoy sanmıştım@Emre Ozansoy @DarkLegenD @Özgür @Maskeli Fedai @alperuz @Sherlock @Dosi hiçbiriniz değilsiniz canlar.![]()
kerimcsann gerisinde kalmış yazıklar olsun![]()
Sezai Demirer candır.![]()
boy olarakdı oSen kendini geçen Aşkım'a benzetmistinBen Elif olayım @Özgür @alperuz @Tolstoyevski
o güçlü ben gibi![]()
@xemrexxx tam bir Evrim benceSen kendini geçen Aşkım'a benzetmistinBen Elif olayım @Özgür @alperuz @Tolstoyevski
o güçlü ben gibi![]()
Cemal Can gibi olamayacak asla.Daha tam tanınmayan bir oyuncuydu ondanordayken 900 lerdeydi cınımm
eeee onlar bu konuda da var ne anladım bu işten.ssYılanlar çıyanlar var![]()
barış in atmadığı yumrukları atarımYasin'le bu melunu aynı odaya kilitleyeceksin aslında yesinler birbirlerini.@xemrexxx
Gerisinde kalması daha iyi.kerimcsann gerisinde kalmış yazıklar olsun![]()
Taner'i de eklemek lazım yanınıza.barış in atmadığı yumrukları atarım![]()
Nasıl ben değilim ya? Bir daha kontrol et bence.@Emre Ozansoy @DarkLegenD @Özgür @Maskeli Fedai @alperuz @Sherlock @Dosi hiçbiriniz değilsiniz canlar.![]()
Bunlar ısırmaz, ordakiler ısırıyoreeee onlar bu konuda da var ne anladım bu işten.ss
@vadikızı bana hakaret ettiğin bu mesaja niye harika atti 😱boy olarakdı osen huy oolarak da benziyon erkekler tüm kızları kullanıyoruz sanıyor ama aşkım adada kalmak için onları kullanıyor saman altından su yürütüyor fitne fücur
![]()