Oh be rahatladım. O zaman salıyorum.@Emre Ozansoy @DarkLegenD @Özgür @Maskeli Fedai @alperuz @Sherlock @Dosi hiçbiriniz değilsiniz canlar.
Oh be rahatladım. O zaman salıyorum.@Emre Ozansoy @DarkLegenD @Özgür @Maskeli Fedai @alperuz @Sherlock @Dosi hiçbiriniz değilsiniz canlar.
kerimcsann gerisinde kalmış yazıklar olsunOyuncu ve daha 1M yeni mi oluyor. Cemal Can 1.5M farkındaysanız.
Dimiii sezai abimiz en büyük destekcisi
Ben @Emre Ozansoy sanmıştım ve vadikızı@Emre Ozansoy @DarkLegenD @Özgür @Maskeli Fedai @alperuz @Sherlock @Dosi hiçbiriniz değilsiniz canlar.
kerimcsann gerisinde kalmış yazıklar olsun
Sezai Demirer candır.
boy olarakdı o sen huy oolarak da benziyon erkekler tüm kızları kullanıyoruz sanıyor ama aşkım adada kalmak için onları kullanıyor saman altından su yürütüyor fitne fücurSen kendini geçen Aşkım'a benzetmistin Ben Elif olayım @Özgür @alperuz @Tolstoyevski
o güçlü ben gibi
@xemrexxx tam bir Evrim bence ikisinin çatlaklık seviyeleri aynıSen kendini geçen Aşkım'a benzetmistin Ben Elif olayım @Özgür @alperuz @Tolstoyevski
o güçlü ben gibi
Cemal Can gibi olamayacak asla. Neyse siz biraz daha fan toplamaya bakın.Daha tam tanınmayan bir oyuncuydu ondan ordayken 900 lerdeydi cınımm
eeee onlar bu konuda da var ne anladım bu işten.ssYılanlar çıyanlar var
barış in atmadığı yumrukları atarımYasin'le bu melunu aynı odaya kilitleyeceksin aslında yesinler birbirlerini. @xemrexxx
Gerisinde kalması daha iyi. Kerimcan'ın önünde olmaktan iyidir.kerimcsann gerisinde kalmış yazıklar olsun
Taner'i de eklemek lazım yanınıza.barış in atmadığı yumrukları atarım
Nasıl ben değilim ya? Bir daha kontrol et bence. Cemal Can, Evrim, Yasin ve Nisa övmekten başka bir şey yapmıyorum.@Emre Ozansoy @DarkLegenD @Özgür @Maskeli Fedai @alperuz @Sherlock @Dosi hiçbiriniz değilsiniz canlar.
Bunlar ısırmaz, ordakiler ısırıyoreeee onlar bu konuda da var ne anladım bu işten.ss
@vadikızı bana hakaret ettiğin bu mesaja niye harika atti 😱boy olarakdı o sen huy oolarak da benziyon erkekler tüm kızları kullanıyoruz sanıyor ama aşkım adada kalmak için onları kullanıyor saman altından su yürütüyor fitne fücur