Ben sıralama kurdum o kadar işim gücüm yok.Ciddiye alıp yorum yazdım o kadar...
Ben sıralama kurdum o kadar işim gücüm yok.Ciddiye alıp yorum yazdım o kadar...
Trolledi Azeri doktor seniYahu herkes bir şey diyor, bir anlayamadık şu sıralama işinin aslını
Ben sıralama kurdum o kadar işim gücüm yok.
İçimden geçeni yazsam Cemal ve Nisayı ilk ikiye sokardım.İçinden geçeni yazdın
Harbiden ya kafam karıştıYahu herkes bir şey diyor, bir anlayamadık şu sıralama işinin aslını
Gizem sonuncu, Ezgi sondan ikinci.Yahu herkes bir şey diyor, bir anlayamadık şu sıralama işinin aslını
Mız mız piremsesin nesini sevdinİçimden geçeni yazsam Cemal ve Nisayı ilk ikiye sokardım.
Ona başta inanır gibi oldum da Gizem'i 4. görünce dedim bu yalan Sen de trollüyon bizi bence, senin dışında kimse acunn'dan görememiş sonuçları nedenseTrolledi Azeri doktor seni
Arkadaşlarla konuşuyorduk bitirince apar topar açtım. Canlı izlemek isterdim Youtube’dan izlerim artık. Aşırı mutluyum şu an.@dreamy ne düşünüyorsun.
Bu sene sevilecek bir yarışmacı yok da o tatlı sadece, en azından Cemalle kötü niyetleri yok, parkda gibiler.Mız mız piremsesin nesini sevdin
Arkadaşlarla konuşuyorduk bitirince apar topar açtım. Canlı izlemek isterdim, Youtube’dan gece izlerim artık. Aşırı mutluyum şu an.
Yakıştıramadım.Şakaaaağğ
Ezginin 1. Olduğu konseyi gördük biz Gizeme mi inanmayacağız?Ona başta inanır gibi oldum da Gizem'i 4. görünce dedim bu yalan Sen de trollüyon bizi bence, senin dışında kimse acunn'dan görememiş sonuçları nedense
Ezginin 1. Olduğu konseyi gördük biz Gizeme mi inanmayacağız?
Acun toplantıda: Arkadaşlar 15 reytinge dayandık, olay yoksa bi ek sahne çekin itiş kakış olsun, ok?Acaba yarın bir olay var mı? Onu merak ettim şimdi... @The_Erinch