O l sun perviz in gittiği hafta sonıncuyduGitmeyecek ki, Aşkım sonuncu olmuş.![]()
O l sun perviz in gittiği hafta sonıncuyduGitmeyecek ki, Aşkım sonuncu olmuş.![]()
Havai fişekler hazır mıAbi hadi ya. Uzatmayın işte, söyle Gizem'in adını.
Acunn.com'da birazdan diyor?Ünlülerin SMS sıralaması:
1. Mert
2. Aycan
3. Ersin
4. Sercan
5. Yunus Emre
6. Elif
7. Ezgi
8. Aşkım
Ezgi'yi göndertmeyiz. 🤬 Yanlışlıkla 7. yapmışız onu, telafi edeceğiz.Havai fişekler hazır mıezgi de olabilir
![]()
Mobilden açıldı bendeAcunn.com'da birazdan diyor?
Gizem'i elesin yeter, sonra gidebilir artık@MasacRE eleven bu potadan çıkar looo ama giderse hiçççç üzülmem
Yanlış mı bu sıralamaAcunn.com'da birazdan diyor?
Videoyu açınca birazdan sıralama acunn.com'da yazdı bendeMobilden açıldı bende![]()
Evrime ne diyorsunn200 oyunu geçmişEzgi'yi göndertmeyiz. 🤬 Yanlışlıkla 7. yapmışız onu, telafi edeceğiz.![]()
Bir sürü kişi var normaldirBölüm başladığında 475. sayfada yazıyormuşuz, şimdi 514. sayfadayız.39 sayfa ne yazdık?
@eskici @The_Erinch
Anlamadım ben deYanlış mı bu sıralama![]()
Konsey sırasında soluksuz ilediğim için yazmadım hiç ama son bir kaç gündür herkes burada valla.Bölüm başladığında 475. sayfada yazıyormuşuz, şimdi 514. sayfadayız.39 sayfa ne yazdık?
@eskici @The_Erinch
Yanlışlıkla açtılar o zamanVideoyu açınca birazdan sıralama acunn.com'da yazdı bende![]()
Bir sürü kişi var normaldir![]()
Konsey sırasında soluksuz ilediğim için yazmadım hiç ama son bir kaç gündür herkes burada valla.