TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 8. Hafta (90'lar)

Bu iyi bir sey mi? :A

Bir tane sarkiyi ben sectim. :A

Ilk sayfaya bak sasiracaksin bence kimin Celine Dion'u sectigini. :A
Oha! resmen ipten alınmış @MayısKralı 😱 Bana şimdiden teşekkürünü hazır etsin iyi puanıma.Okadar ingilizce deyip durduk. 6dan aşağıya sıralamak olmaz :A
Seni yoran yarışmacı yolcu olacak gibi sanki :A

• Güldürdün
Reactions: MayısKralı
Oha! resmen ipten alınmış @MayısKralı 😱 Bana şimdiden teşekkürünü hazır etsin iyi puanıma.Okadar ingilizce deyip durduk. 6dan aşağıya sıralamak olmaz :A
Seni yoran yarışmacı yolcu olacak gibi sanki :A
Sanmiyorum ben bu sarkiyi seviyorum, elenmemesi icin kendim sectim cünkü aklimda baska sarki yoktu. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sanmiyorum ben bu sarkiyi seviyorum, elenmemesi icin kendim sectim cünkü aklimda baska sarki yoktu. :A
MayısKralı'nin ilk secimi değilmiydi o? başka bir şarkısımıydı o sanatçının (b)
Sen isteseydin diğer ingilizce parçayla gelirdin ama dur evet joker yarışmacı olarak ben yarışıyorum onunla :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Aynen, geçen haftanın 2 puanıni fazlasıyla telafi edeceğim :Z Geçen sezon baş jüri olarak oylamişım. 3 tane şarkıya tam puan vermiştim ama sıralama olarak Delikanlımi en başa almıştim, @xemrexxx yarışıyordu :A Yeni şarkilardan iyiler var. Zirve olurmu bilmem ama en kötü 4. olursun gibi :A bekleyip göreceğiz. Tabi senin recap kötüyse normalinden 2 puanda kırabilirim ve daha da iner :A ben recabı oyluyorum, sadece şarkıyı değil :A
90 saniye olacak şekilde yolladum bahane üretme :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
MayısKralı'nin ilk secimi değilmiydi o? başka bir şarkısımıydı o sanatçının (b)
Sen isteseydin diğer ingilizce parçayla gelirdin ama dur evet joker yarışmacı olarak ben yarışıyorum onunla :A
Onu @xemrexxx düşünüyordu ama vazgeçti ödlek tosbağa. :A

Başka konseptlerde artık. Harcanmaz umarım bu şarkı. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi