Yoo, son düzeltme kismi yok?Düzeltmişsin
Yoo, son düzeltme kismi yok?Düzeltmişsin
7 yazıyordu ben gördümYoo, son düzeltme kismi yok?
Yanlis görmüssün, acilen bir göz doktoruna görün.7 yazıyordu ben gördüm
4 şarkı zayıf gerisini nasıl sıralıcaz bakalımSarkilarin hepsi cok iyi, ben boncuk dagiticagim sanirim.
Gözlerim sağlamdırYanlis görmüssün, acilen bir göz doktoruna görün.
Isiniz zor, @sokak sanati ve ben disinda kimse rahat rahat oylayamayacak maalesef.4 şarkı zayıf gerisini nasıl sıralıcaz bakalım
Oha! resmen ipten alınmış @MayısKralı 😱 Bana şimdiden teşekkürünü hazır etsin iyi puanıma.Okadar ingilizce deyip durduk. 6dan aşağıya sıralamak olmazBu iyi bir sey mi?
Bir tane sarkiyi ben sectim.
Ilk sayfaya bak sasiracaksin bence kimin Celine Dion'u sectigini.
Isiniz zor, @sokak sanati ve ben disinda kimse rahat rahat oylayamayacak maalesef.
Sanmiyorum ben bu sarkiyi seviyorum, elenmemesi icin kendim sectim cünkü aklimda baska sarki yoktu.Oha! resmen ipten alınmış @MayısKralı 😱 Bana şimdiden teşekkürünü hazır etsin iyi puanıma.Okadar ingilizce deyip durduk. 6dan aşağıya sıralamak olmaz
Seni yoran yarışmacı yolcu olacak gibi sanki
İvet noldu@xemrexxx sen seçmişsin Yalan'ı.
MayısKralı'nin ilk secimi değilmiydi o? başka bir şarkısımıydı o sanatçınınSanmiyorum ben bu sarkiyi seviyorum, elenmemesi icin kendim sectim cünkü aklimda baska sarki yoktu.
90 saniye olacak şekilde yolladum bahane üretmeAynen, geçen haftanın 2 puanıni fazlasıyla telafi edeceğim Geçen sezon baş jüri olarak oylamişım. 3 tane şarkıya tam puan vermiştim ama sıralama olarak Delikanlımi en başa almıştim, @xemrexxx yarışıyordu Yeni şarkilardan iyiler var. Zirve olurmu bilmem ama en kötü 4. olursun gibi bekleyip göreceğiz. Tabi senin recap kötüyse normalinden 2 puanda kırabilirim ve daha da iner ben recabı oyluyorum, sadece şarkıyı değil
Benim için iyiBu iyi bir sey mi?
Bir tane sarkiyi ben sectim.
Ilk sayfaya bak sasiracaksin bence kimin Celine Dion'u sectigini.
En azından son 4 belli özellikle son hamle nefes aldırdıIsiniz zor, @sokak sanati ve ben disinda kimse rahat rahat oylayamayacak maalesef.
Son hamle ne?En azından son 4 belli özellikle son hamle nefes aldırdı
Birazdan göndericem son ayarları çekiyorumSon hamle ne?
@Forumdash heyecandan foruma gelmeyecek sanırım.Birazdan göndericem son ayarları çekiyorum
Onu @xemrexxx düşünüyordu ama vazgeçti ödlek tosbağa.MayısKralı'nin ilk secimi değilmiydi o? başka bir şarkısımıydı o sanatçının
Sen isteseydin diğer ingilizce parçayla gelirdin ama dur evet joker yarışmacı olarak ben yarışıyorum onunla
@Forumdash Abicimin sonuclarda kalbi dayanmaz asıl oraya gelmesin@Forumdash heyecandan foruma gelmeyecek sanırım.