Biz gerçeği göstereceğiz onlaraAdamın hatasını bile görmüyorlar kanatsız melek sanki.
Biz gerçeği göstereceğiz onlaraAdamın hatasını bile görmüyorlar kanatsız melek sanki.
Sinsilerin efendisi o. Nefret ediyorum resmen.Konuşuyor yürüyen şer ittifakı şu an 😂😂
Haydi inşallah.Biz gerçeği göstereceğiz onlara
Ezgi’yle Barış ne alaka.Anlam veremeyecek bir şey yok, Barış fanlarının çılgınlığı işte
Buradaki tek hatasız kişi Aycan ımdır kesin sesinizi @ÖzgürBiz gerçeği göstereceğiz onlara
Aycan’ı da seviyorum çok minnoş.Buradaki tek hatasız kişi Aycan ımdır kesin sesinizi @Özgür
Sen sus beBuradaki tek hatasız kişi Aycan ımdır kesin sesinizi @Özgür
Ya Aşkım Barış'a küfür mü etmiş ne, bunu duyan Barış fanları çıldırdı hepsi Ezgi'ye oy attı Aşkım' ı elemek için ama planlar tutmadıEzgi’yle Barış ne alaka.
'Şer takımı'nda sadece normal kalan bir Aycan var galiba, umarım bozmaz kendini...
Sevemezsin yasaklıyorum 'Aycan’ı da seviyorum çok minnoş.
Hadi ordan kudurma.Sevemezsin yasaklıyorum '
O ne saçma bir sebeptir yaYa Aşkım Barış'a küfür mü etmiş ne, bunu duyan Barış fanları çıldırdı hepsi Ezgi'ye oy attı Aşkım' ı elemek için ama planlar tutmadı
İstediğime kudururum, Aycan sarışın balık etli ve Alaman sana kimi hatırlattıHadi ordan kudurma.