Acun reisde malzeme bol, adam her gün bir şey buluyor yarışmaya bağlamak içinNisa, Mert'in içinden geçmiş, Mert ise "Yaşıma saygı duy" diyip saçmalamış. Yarın da izleriz.
Acun reisde malzeme bol, adam her gün bir şey buluyor yarışmaya bağlamak içinNisa, Mert'in içinden geçmiş, Mert ise "Yaşıma saygı duy" diyip saçmalamış. Yarın da izleriz.
Hoşt arsız. SsSenin gibi kuru bir iftira .ss
Olsun şimdilik desteklemese de Aycan elendikten sonra Nisa'yı destekler Barış'a karşı kütük dostum @Maskeli Fedaiahamdaaa duydunuz @MasacRE @Maskeli Fedai yi çelemezsin
Sana benzerHoşt arsız. Ss
İlerisi için kapımı çalabilirsin ama bu aralar zilime basma 😎Olsun şimdilik desteklemese de Aycan elendikten sonra Nisa'yı destekler Barış'a karşı kütük dostum @Maskeli Fedai
Ya şu Barış fanlarının twitlerini getirip durma önümüze
Sus kız şu an Nisa eyşan oldu @Maskeli Fedai nin herifi @Sherlock la @MasacRE yi böğründen vurdu @Dosi @Çiğdem @The_Erinch @vadikızı @Forumdash @Özgür @alperuz @DarkLegenDSana benzer
Hemen yapabilirim hiç sorun değilSen, ben @eskici ve @Özgür den oluşan 4 kişilik bir ekibimiz var sanırım şu an. @Maskeli Fedai ile @xemrexxx de meyilli gibi desteklemeye Zamanı gelince tüm Nisa destekçilerine avatarlarına Nisa'yı koymaya davet ediyorum...
Olsun sonuçta hepsi birbirinden beter, al birini vur ötekineAyol o 3lü sinsi sinsi ilerliyor yasin gibi kafa.... )))
Twitteeın 4 te 3 ü be onlarYa şu Barış fanlarının twitlerini getirip durma önümüze
Tamamdır abi senin de adını ilerisi için not aldım Böyle birlik ve beraberlikle devireceğiz işte Barış efendiyiİlerisi için kapımı çalabilirsin ama bu aralar zilime basma 😎
Zaten twitter bakarsan ilk 3 belli Barış Cemal Can ve Nisa.Twitteeın 4 te 3 ü be onlar
Nisa’nın kimseye ihtiyacı yok
Evrimi destekleyebilirim @DarkLegenD ve @dreamy ile birlikteTamamdır abi senin de adını ilerisi için not aldım Böyle birlik ve beraberlikle devireceğiz işte Barış efendiyi
Sinerjiler anlık daha etkili oluyor, gücünü sakla ilerisi için şu an ihtiyacımız yokHemen yapabilirim hiç sorun değil
Yazıklar olsun diyecek söz yok...Twitteeın 4 te 3 ü be onlar
Nisa’nın kimseye ihtiyacı yok
SabarYazıklar olsun diyecek söz yok...
Evrim'i de sevmem ama ona bile razıyım Barış'ın şampiyon olmasındansa o olsun Ama pek sanmıyorum bunun olacağını, Nisa Evrim'den daha fazla ilerleyecektirEvrimi destekleyebilirim @DarkLegenD ve @dreamy ile birlikte