2000 mesajı bugün itibariyle geçmişim... @The_Erinch abi atağa geçmiş
1 @Emre Ozansoy 2.018 2 @The_Erinch 1.272 3 @eskici 947 4 @vadikızı 853 5 @MasacRE 701
Ben daha çok yazardım bugün başım ağrıyor ya
2000 mesajı bugün itibariyle geçmişim... @The_Erinch abi atağa geçmiş
1 @Emre Ozansoy 2.018 2 @The_Erinch 1.272 3 @eskici 947 4 @vadikızı 853 5 @MasacRE 701
Kolu kopasıcanın şu atışları olmasa kaplumbağa gibi aslında parkurda da herif becerikli maalesef @eskiciBu sene finalde de şansı yok karşısına Berkan çıkmazsa barış performans kartını da oynar
Adem in sessiz kalacak bir tipi yok pek barış gibi2017'de de aynısı oldu Adem'in bu zamanlarda üstüne çok gidiyorlardı sonlara doğru oradakiler üstüne oynamamaya başladı Adem'in havası söndü ve şampiyonluğu kaybetti Barış'a da aynısı olacak
Her şeyi geçtim Semih eğlenceli ve şov adamıydı Bu Barış'da hiçbir şey de yok bu millet nasıl seviyor bunu anlamadımKütük dostum Semih'den iyi biliyor bu durumu tabi O sene tek tek bakınca herkesten kat kat yüksekti Semih'in oyları ama diğer kalanların hepsinin fanları birleşip şutlamıştı Semih'i Bu sene de umudumuz o yönde
Kütük dostum Semih'den iyi biliyor bu durumu tabi O sene tek tek bakınca herkesten kat kat yüksekti Semih'in oyları ama diğer kalanların hepsinin fanları birleşip şutlamıştı Semih'i Bu sene de umudumuz o yönde
Semih daha farklı şekilde oy topluyordu, Barış da bu taktikle mağduriyet yaratıyorHer şeyi geçtim Semih eğlenceli ve şov adamıydı Bu Barış'da hiçbir şey de yok bu millet nasıl seviyor bunu anlamadım
Semih'in takımının değiştirilmesi finale çıkamamasında en büyük etken Birde parmak kırılma olayı var..
Damla o sene etrafındakilerinde sms lerini aldı.Her şeyi geçtim Semih eğlenceli ve şov adamıydı Bu Barış'da hiçbir şey de yok bu millet nasıl seviyor bunu anlamadım
Semih'in takımının değiştirilmesi finale çıkamamasında en büyük etken Birde parmak kırılma olayı var..
Barış'ın o kadar efendi birisi olmadığı bugün ortaya çıktıAdem in sessiz kalacak bir tipi yok pek barış gibi
@vadikızı teyzem oklavanı geçir şunaBarış'ın o kadar efendi birisi olmadığı bugün ortaya çıktı
Nisa malesef bu fragmandan sonra şampiyon olma şansını kaybetti...
Dediğin gibi yoksa Nisanın kendini bitirdi sahne olarak hafızalarda kalacak.
Abi o sene ile karşılaştırırsan Barış Semih konumundayken Nisa Damla konumunda şu an. Tam tersi ben o zaman gelince gönüllüler takımından kim kalmışsa Barış'a karşı tüm fanların birleşeceğini düşünüyorum. Ama o ismin Nisa'dan ziyade Cemal olması daha olasıDamla o sene etrafındakilerinde sms lerini aldı.
Barışda onu yaşayacaktır. Hatta Nisada onu yaşayacak.
Sakın Unutma Nisanın kendince Barışa ayar vermesini unutmaz Barışçılar.
En büyük örnek Parvisin gidişine neden olan Ezgi sms birinciliği.Sırf net olarak kanıtlanmayan küfür olayı yüzünden Aşkıma inat Ezgiye sms atılması.
O yüzden en yakın girdiği potada nisa riske attı kendini.
Semih farklı bir klasmandı kütük dostum Adam bir ara 1 vs 8 diyordu Bu Barış dün hepsiyle barıştım diyordu bugün kavga etti Ya Semih gibi en baştan gider yap böyle yapınca ne olduğun belli olmuyorSemih daha farklı şekilde oy topluyordu, Barış da bu taktikle mağduriyet yaratıyor
O sene Semih'in takımı değişse de Damla'ya karşı kaybetmesinin nedeni o gönüllüler takımının destekçilerinin komple Semih'e karşı birleşmesiydi
Vardı tabii. Kız Barış ünlülerde SMS'de 4. Olurken, Gönüllülerde 2. Olmuştu.Var mıydı?
Kütük dostum adam dün takımla barıştım dedi, bugün birisiyle kavga edip yine tüm okları üstüne çekip yarattı mağduriyetini baksana Semih evet daha açık oynuyordu kartlarını ama bu Barış denen tilki sinsiliğin kitabını yazıyorSemih farklı bir klasmandı kütük dostum Adam bir ara 1 vs 8 diyordu Bu Barış dün hepsiyle barıştım diyordu bugün kavga etti Ya Semih gibi en baştan gider yap böyle yapınca ne olduğun belli olmuyor
Barış'ın o kadar efendi birisi olmadığı bugün ortaya çıktı