TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

2017'de de aynısı oldu Adem'in bu zamanlarda üstüne çok gidiyorlardı sonlara doğru oradakiler üstüne oynamamaya başladı Adem'in havası söndü ve şampiyonluğu kaybetti :A Barış'a da aynısı olacak :A
Adem in sessiz kalacak bir tipi yok pek barış gibi :A

Kütük dostum Semih'den iyi biliyor bu durumu tabi :A O sene tek tek bakınca herkesten kat kat yüksekti Semih'in oyları ama diğer kalanların hepsinin fanları birleşip şutlamıştı Semih'i :A Bu sene de umudumuz o yönde :A
Her şeyi geçtim Semih eğlenceli ve şov adamıydı :A Bu Barış'da hiçbir şey de yok bu millet nasıl seviyor bunu anlamadım :A

Semih'in takımının değiştirilmesi finale çıkamamasında en büyük etken :A Birde parmak kırılma olayı var..

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
  • Güldürdün
Her şeyi geçtim Semih eğlenceli ve şov adamıydı :A Bu Barış'da hiçbir şey de yok bu millet nasıl seviyor bunu anlamadım :A

Semih'in takımının değiştirilmesi finale çıkamamasında en büyük etken :A Birde parmak kırılma olayı var..
Semih daha farklı şekilde oy topluyordu, Barış da bu taktikle mağduriyet yaratıyor :A

O sene Semih'in takımı değişse de Damla'ya karşı kaybetmesinin nedeni o gönüllüler takımının destekçilerinin komple Semih'e karşı birleşmesiydi :A

Damla o sene etrafındakilerinde sms lerini aldı.
Barışda onu yaşayacaktır. Hatta Nisada onu yaşayacak.
Sakın Unutma Nisanın kendince Barışa ayar vermesini unutmaz Barışçılar.

En büyük örnek Parvisin gidişine neden olan Ezgi sms birinciliği.Sırf net olarak kanıtlanmayan küfür olayı yüzünden Aşkıma inat Ezgiye sms atılması.

O yüzden en yakın girdiği potada nisa riske attı kendini.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Damla o sene etrafındakilerinde sms lerini aldı.
Barışda onu yaşayacaktır. Hatta Nisada onu yaşayacak.
Sakın Unutma Nisanın kendince Barışa ayar vermesini unutmaz Barışçılar.

En büyük örnek Parvisin gidişine neden olan Ezgi sms birinciliği.Sırf net olarak kanıtlanmayan küfür olayı yüzünden Aşkıma inat Ezgiye sms atılması.

O yüzden en yakın girdiği potada nisa riske attı kendini.
Abi o sene ile karşılaştırırsan Barış Semih konumundayken Nisa Damla konumunda şu an. Tam tersi ben o zaman gelince gönüllüler takımından kim kalmışsa Barış'a karşı tüm fanların birleşeceğini düşünüyorum. Ama o ismin Nisa'dan ziyade Cemal olması daha olası :D

Semih daha farklı şekilde oy topluyordu, Barış da bu taktikle mağduriyet yaratıyor :A

O sene Semih'in takımı değişse de Damla'ya karşı kaybetmesinin nedeni o gönüllüler takımının destekçilerinin komple Semih'e karşı birleşmesiydi :A
Semih farklı bir klasmandı kütük dostum :A Adam bir ara 1 vs 8 diyordu :A Bu Barış dün hepsiyle barıştım diyordu bugün kavga etti :A Ya Semih gibi en baştan gider yap böyle yapınca ne olduğun belli olmuyor :A

• Güldürdün
Vardı tabii. Kız Barış ünlülerde SMS'de 4. Olurken, Gönüllülerde 2. Olmuştu. :D

Ama o çizgide devam etmiyor ve Barışı zorla şampiyonluğa itiyorlar. Ha Barış da bunu biliyor ama adam akıllı yapacak bir şey yok. Öyle böyle kullanıyor bu durumu. Bu da bir akıl oyunu. Survivorda hepsi mübah. :D

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Semih farklı bir klasmandı kütük dostum :A Adam bir ara 1 vs 8 diyordu :A Bu Barış dün hepsiyle barıştım diyordu bugün kavga etti :A Ya Semih gibi en baştan gider yap böyle yapınca ne olduğun belli olmuyor :A
Kütük dostum adam dün takımla barıştım dedi, bugün birisiyle kavga edip yine tüm okları üstüne çekip yarattı mağduriyetini baksana :A Semih evet daha açık oynuyordu kartlarını ama bu Barış denen tilki sinsiliğin kitabını yazıyor :A