TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sen git performans birincisine oynama, çıkma de... :A Yasin ile anca pilav yemeye gidersin Nisa! :F

EWEp5GmWkAIUf6w

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Özgür
Unutma Barış Fİnale çıkarsa karşısında biri daha olacak 😉
İmkanı yok en son izlediğim survivor da böyle olmuştu teeee 2010-11 yılı. 5 erkek merve nin üstüne gitti halk mağduru tuttu, bunlar tek başına yarışan kızdan daha mağdur etti barışı helal :F

Ben izlemeyi bırakıyorum evrimi saymazsak diğer 14 yarışmacı barış şampiyon olsun diye çabalıyor resmen 😱 @Dosi senin mert de zeki değil sinsi sadece :A cemal can yanılmış :F izlemeyelim bence @Çiğdem @Forumdash @eskici @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch
Her sene çıkar böyle bir mağdur olup oyları toplayan biri :A Finale kadar yolu var maalesef o konuda yapacak bir şey yok da, artık finalde karşısında kim olursa onu destekleyeceğiz :A

İmkanı yok en son izlediğim survivor da böyle olmuştu teeee 2010-11 yılı. 5 erkek merve nin üstüne gitti halk mağduru tuttu, bunlar tek başına yarışan kızdan daha mağdur etti barışı helal :F
Hayır :D Barış'ın karşısında kim olacaksa tüm fanlar birleşecek :A 2016-2017'de olduğu gibi :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Her sene çıkar böyle bir mağdur olup oyları toplayan biri :A Finale kadar yolu var maalesef o konuda yapacak bir şey yok da, artık finalde karşısında kim olursa onu destekleyeceğiz :A
Bu sene finalde de şansı yok karşısına Berkan çıkmazsa barış performans kartını da oynar :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Hayır :D Barış'ın karşısında kim olacaksa tüm fanlar birleşecek :A 2016-2017'de olduğu gibi :A
Bu sene finalde de şansı yok karşısına Berkan çıkmazsa barış performans kartını da oynar :A
Kütük dostum Semih'den iyi biliyor bu durumu tabi :A O sene tek tek bakınca herkesten kat kat yüksekti Semih'in oyları ama diğer kalanların hepsinin fanları birleşip şutlamıştı Semih'i :A Bu sene de umudumuz o yönde :A

şuan gönüllüler onu mağdur etti.. hepsi ekmeğine yağ bal sürüyor. bak nisaya... şimdi ters bir smsde tüm barış funları nisanın karşısındakine sms yağdırcak
kafaları çalışmıyor hiçbirinin

Nisayı boğasım var abiii kendi yaptığını unutup barışa hesap soruyor yaa

Sanmam Nisa hariç diğer tüm kızları destekleyenler barış der :A
2017'de de aynısı oldu Adem'in bu zamanlarda üstüne çok gidiyorlardı sonlara doğru oradakiler üstüne oynamamaya başladı Adem'in havası söndü ve şampiyonluğu kaybetti :A Barış'a da aynısı olacak :A