İmkanı yok en son izlediğim survivor da böyle olmuştu teeee 2010-11 yılı. 5 erkek merve nin üstüne gitti halk mağduru tuttu, bunlar tek başına yarışan kızdan daha mağdur etti barışı helalUnutma Barış Fİnale çıkarsa karşısında biri daha olacak 😉
Şu listeye bakıyorum ve Parviz elendi abi ya...Sen git performans birincisine oynama, çıkma de...Yasin ile anca pilav yemeye gidersin Nisa!
![]()
Demet Akalın'a olan sevgim daha da arttı.![]()
Her sene çıkar böyle bir mağdur olup oyları toplayan biriBen izlemeyi bırakıyorum evrimi saymazsak diğer 14 yarışmacı barış şampiyon olsun diye çabalıyor resmen 😱 @Dosi senin mert de zeki değil sinsi sadececemal can yanılmış
izlemeyelim bence @Çiğdem @Forumdash @eskici @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @vadikızı @Emre Ozansoy @The_Erinch
İmkanı yok en son izlediğim survivor da böyle olmuştu teeee 2010-11 yılı. 5 erkek merve nin üstüne gitti halk mağduru tuttu, bunlar tek başına yarışan kızdan daha mağdur etti barışı helal![]()
Hayırİmkanı yok en son izlediğim survivor da böyle olmuştu teeee 2010-11 yılı. 5 erkek merve nin üstüne gitti halk mağduru tuttu, bunlar tek başına yarışan kızdan daha mağdur etti barışı helal![]()
Bugünkü güncel mesaj sayısı.143 mesaj yazmışım... 😱
1 @Emre Ozansoy 1.681 2 @The_Erinch 1.113 3 @eskici 756 4 @vadikızı 605 5 @MasacRE 554
1 | @Emre Ozansoy | 2.018 |
2 | @The_Erinch | 1.272 |
3 | @eskici | 947 |
4 | @vadikızı | 853 |
5 | @MasacRE | 701 |
Bu sene finalde de şansı yok karşısına Berkan çıkmazsa barış performans kartını da oynarHer sene çıkar böyle bir mağdur olup oyları toplayan biriFinale kadar yolu var maalesef o konuda yapacak bir şey yok da, artık finalde karşısında kim olursa onu destekleyeceğiz
![]()
Sanmam Nisa hariç diğer tüm kızları destekleyenler barış derHayırBarış'ın karşısında kim olacaksa tüm fanlar birleşecek
2016-2017'de olduğu gibi
![]()
Yok Barış öyle diyemez anca sessizi oynar iletişim sorunu var ya.sanane deseymiş barışta
şuan gönüllüler onu mağdur etti.. hepsi ekmeğine yağ bal sürüyor. bak nisaya... şimdi ters bir smsde tüm barış funları nisanın karşısındakine sms yağdırcakBarış mağdur diiill
Nisa ya uymayın evdekalın diyorduSilinmiş galiba![]()
@eskici vazgeçtim klavyen mors alfabesine dönsün2000 mesajı bugün itibariyle geçmişim...@The_Erinch abi atağa geçmiş
1 @Emre Ozansoy 2.018 2 @The_Erinch 1.272 3 @eskici 947 4 @vadikızı 853 5 @MasacRE 701
HayırBarış'ın karşısında kim olacaksa tüm fanlar birleşecek
2016-2017'de olduğu gibi
![]()
Kütük dostum Semih'den iyi biliyor bu durumu tabiBu sene finalde de şansı yok karşısına Berkan çıkmazsa barış performans kartını da oynar![]()
şuan gönüllüler onu mağdur etti.. hepsi ekmeğine yağ bal sürüyor. bak nisaya... şimdi ters bir smsde tüm barış funları nisanın karşısındakine sms yağdırcak
kafaları çalışmıyor hiçbirinin
2017'de de aynısı oldu Adem'in bu zamanlarda üstüne çok gidiyorlardı sonlara doğru oradakiler üstüne oynamamaya başladı Adem'in havası söndü ve şampiyonluğu kaybettiSanmam Nisa hariç diğer tüm kızları destekleyenler barış der![]()
Yok Barış öyle diyemez anca sessizi oynar iletişim sorunu var ya.![]()