Maskeli Fedai
Favori Üye
Çok beklersinRmazanda izleyelim gerçekten @Maskeli Fedai
Çok beklersinRmazanda izleyelim gerçekten @Maskeli Fedai
Rmazanda izleyelim gerçekten @Maskeli Fedai
O varsa ben yokum artık..
Aşkı memnu ozaman yanı siz izleyinÇok beklersin
Aşkı memnu ozaman yanı siz izleyin
Noldu ayollOnun olduğu ortamda 1 saniye bile durmam artık.
Noldu ayoll
Aşkı memnu ozaman yanı siz izleyin
Kendi çapında konuşuyor işteOnun olduğu ortamda 1 saniye bile durmam artık.
Kendi çapında konuşuyor işte
O konuda ayıp gerçektenBen onun için Vadi izledim bana inanmadı..
Kendi çapında konuşuyor işte
Neye yetişeceğimi şaşirdim Benim daha sex education var elimin altında
O dursun, diğer haftaya da ona başlarız. Ben de izlemedim 2. sezonuNeye yetişeceğimi şaşirdim Benim daha sex education var elimin altında
Zaten sezon beni sarmadı diye 3te bırakıp LCDP izledim gecen Kaç bölümdü buO dursun, diğer haftaya da ona başlarız. Ben de izlemedim 2. sezonu
8 bölüm.Zaten sezon beni sarmadı diye 3te bırakıp LCDP izledim gecen Kaç bölümdü bu
Umarım güzeldir Bunu konustugumuzu şimdi hatırladim8 bölüm.
Biraz yavaş tempoluymuş ama epey beğenen var, seversin sen...Umarım güzeldir Bunu konustugumuzu şimdi hatırladim
Korku öğeleri ve karanlık sahne oldugu için muhtemelen severim kötü de olsa ama çok da kötü olmasın yaBiraz yavaş tempoluymuş ama epey beğenen var, seversin sen...
Yarın geceye ilk iki bölüm yorumumla geliyordum.Korku öğeleri ve karanlık sahne oldugu için muhtemelen severim kötü de olsa ama çok da kötü olmasın ya
İyi ben de bir film izlim bu geceYarın geceye ilk iki bölüm yorumumla geliyordum.
Orjinal alman dizisi Berlinin köğekleri başlasa da izlesek
Sen bitirdin mi LCDP@kerem Sıcak yaklasmadına göre izleriz @Silinmiş Üye @Forumdash @sokak sanati
Sizler pancar motorlarını açar yine bitirir bende gerilerden tamamlarım Benim hızıma @MasacRE @Harunnn60 uyuyordu onları toplarım kaplumbağalar olarak
O biraz zor baslar ya. Ben ümidi kestim.Orjinal alman dizisi Berlinin köğekleri başlasa da izlesek
Sen bitirdin mi LCDP