@Yiğitt de başlasın sende işe yararsa başlar zaten
Bi ara etkinlik yapalım. 97 bölümün. Her gün bi bölüm izleyip yorumlayalım @Maskeli Fedai 'de katılır @eskici 'de
@Yiğitt de başlasın sende işe yararsa başlar zaten
Forumda öyle bir konu var izleriz @Maskeli Fedai @BullyBi ara etkinlik yapalım. 97 bölümün. Her gün bi bölüm izleyip yorumlayalım @Maskeli Fedai 'de katılır @eskici 'de
Bi ara etkinlik yapalım. 97 bölümün. Her gün bi bölüm izleyip yorumlayalım @Maskeli Fedai 'de katılır @eskici 'de
Öyle bir konu var zaten Önden izleForumda öyle bir konu var izleriz @Maskeli Fedai @Bully
Kutlar Vadisi miBi ara etkinlik yapalım. 97 bölümün. Her gün bi bölüm izleyip yorumlayalım @Maskeli Fedai 'de katılır @eskici 'de
Forumda öyle bir konu var izleriz @Maskeli Fedai @Bully
Öyle bir konu var zaten Önden izle
Kutlar Vadisi mi
Olabilir aslındaTek başıma izledim zaten. Maksat sizlerle izleyip anlık yorum yapmak. Pazartesi başlayalım
Akşam başlayalımTek başıma izledim zaten. Maksat sizlerle izleyip anlık yorum yapmak. Pazartesi başlayalım
Akşam başlayalım
Tahmin edebiliyorum.
Beni nasıl da iyi tanıyorTahmin edebiliyorum.
Sahip çıktım çıktım Mutlu olacaksınBayılıyorum sana. Diyarbakır delikanlısı Beren'e sahip çıktığına eminim
Sahip çıktım çıktım Mutlu olacaksın
Yorum yok..Kötü puan vermiş gibisin. Bombalarım forumu düşük puan verdiysen..
Yavaş tempolu diyordu zaten, olsun izleriz bir şey olmaz.2 bölüm izledim, sıkıldım ben. Devam edelim derseniz 6 bölümüm var artık sıkılsam da ilerlete ilerlete izlerim.
Unutmadım aşko, yoğunum biraz daha bakamadım. İşlerim bitsin el atacam listeme.Ne zaman başlanacaksa etiketleyin ben zaten bitiririm fazla uzun surmez. Sen bir de film listesi atacaktin bana unuttun yigidim.
Önemli olan birlikte yorumlamak tek basımıza hep izliyoruz zaten ortak dizilerde izlemedim dizilere buradakıler için bakıyorum @YiğittSıkıcı bu dizi ama çok ağır temposuz ilerliyor.
Pazartesi gecesi başlıyoruz. @Çiğdem @kerem @ForumdashTamam ben 2 bölümünü izledim ama devam edelim derseniz izlerim devamını. Karar verdiniz mi siz ne zaman başlayacağıniza?