Bi ara etkinlik yapalım. 97 bölümün. Her gün bi bölüm izleyip yorumlayalım
Forumda öyle bir konu var izlerizBi ara etkinlik yapalım. 97 bölümün. Her gün bi bölüm izleyip yorumlayalım@Maskeli Fedai 'de katılır
@eskici 'de
![]()
Bi ara etkinlik yapalım. 97 bölümün. Her gün bi bölüm izleyip yorumlayalım@Maskeli Fedai 'de katılır
@eskici 'de
![]()
Öyle bir konu var zaten
Kutlar Vadisi miBi ara etkinlik yapalım. 97 bölümün. Her gün bi bölüm izleyip yorumlayalım@Maskeli Fedai 'de katılır
@eskici 'de
![]()
Öyle bir konu var zatenÖnden izle
![]()
Kutlar Vadisi mi![]()
Olabilir aslındaTek başıma izledim zaten. Maksat sizlerle izleyip anlık yorum yapmak.Pazartesi başlayalım
![]()
Akşam başlayalımTek başıma izledim zaten. Maksat sizlerle izleyip anlık yorum yapmak.Pazartesi başlayalım
![]()
Akşam başlayalım![]()
Tahmin edebiliyorum.
Sahip çıktım çıktımBayılıyorum sana. Diyarbakır delikanlısıBeren'e sahip çıktığına eminim
![]()
Sahip çıktım çıktımMutlu olacaksın
![]()
Yorum yok..Kötü puan vermiş gibisin. Bombalarım forumu düşük puan verdiysen..
Yavaş tempolu diyordu zaten, olsun izleriz bir şey olmaz.2 bölüm izledim, sıkıldım ben.Devam edelim derseniz 6 bölümüm var artık sıkılsam da ilerlete ilerlete izlerim.
![]()
Unutmadım aşko, yoğunum biraz daha bakamadım. İşlerim bitsin el atacam listeme.Ne zaman başlanacaksa etiketleyin ben zaten bitiririm fazla uzun surmez.Sen bir de film listesi atacaktin bana unuttun yigidim.
![]()
Önemli olan birlikte yorumlamak tek basımıza hep izliyoruz zaten ortak dizilerde izlemedim dizilere buradakıler için bakıyorumSıkıcı bu dizi ama çok ağır temposuz ilerliyor.![]()
Pazartesi gecesi başlıyoruz.Tamam ben 2 bölümünü izledim ama devam edelim derseniz izlerim devamını.Karar verdiniz mi siz ne zaman başlayacağıniza?
![]()