Kuduruk Serhat bile Aslı'nın tarafını tutuyorsa daha başka bir şey demeye gerek yok bu durum içinAsıl Aslı kurtuldu o zibididen
Kuduruk Serhat bile Aslı'nın tarafını tutuyorsa daha başka bir şey demeye gerek yok bu durum içinAsıl Aslı kurtuldu o zibididen
İltifat mı ediyosun hakaret mi belli değil kütük herif .ssKuduruk Serhat bile Aslı'nın tarafını tutuyorsa daha başka bir şey demeye gerek yok bu durum için
İltifat mı ediyosun hakaret mi belli değil kütük herif .ss
Kütüğün desteğide böyle kütükçe olur sen benle olmaya devam etKuduruk Serhat bile Aslı'nın tarafını tutuyorsa daha başka bir şey demeye gerek yok bu durum için
İnsanlıktan nasibini almamış odun .ssKütüğün desteğide böyle kütükçe olur sen benle olmaya devam et
Allahın kütüğünde insanlık ne gezer @MasacREİnsanlıktan nasibini almamış odun .ss
Haklısın sistaAllahın kütüğünde insanlık ne gezer @MasacRE
Murat'ım mı.ss O herifçioğlunu seviyorum deme.
Şarkıcılık olarak değil yarışmalarda çok söyledim ama kendisini beğeniyoum @Maskeli Fedai @MasacRE @xemrexxx @serhatt @eskiciMurat'ım mı.ss O herifçioğlunu seviyorum deme.
Şarkıcılık olarak değil yarışmalarda çok söyledim ama kendisini beğeniyoum @Maskeli Fedai @MasacRE @xemrexxx @serhatt @eskici
İltifat mı ediyosun hakaret mi belli değil kütük herif .ss
Bugün söylediği sözü övdüm ama genel olarak gömmeye devamKütüğün desteğide böyle kütükçe olur sen benle olmaya devam et
Sen beni gömebilecek özelliklere sahip değlsin tatlımBugün söylediği sözü övdüm ama genel olarak gömmeye devam
Kütük dostuma laf atma hadsiz.. @MasacRESen beni gömebilecek özelliklere sahip değlsin tatlım
İstediğime istediğimi atarım karışmak senin ne haddineKütük dostuma laf atma hadsiz.. @MasacRE
Sus lan..İstediğime istediğimi atarım karışmak senin ne haddine
Seni şikayet edeyim de görSus lan..
Kütük dostum nasıl da beni savunmaya gelirmiş hemen, ADAM ADAM...Kütük dostuma laf atma hadsiz.. @MasacRE
İki kuduruk bir bedende tam uymuşsunuz birbirinize, iyi bulmuşsunuz birbirinizi aferin (aynı anda övmeye ve gömmeye devam ) @Maskeli Fedai @serhatt