TVen Bu Şarkı Benim'de Yeni Gelişmeler!

Düşüncemi söyledim. Elenmemle ne alakası var? :D Düşünsene yarışmadasın, nasıl olsa şarkı sınırlaması yok diye senden habersiz 5 kişiyi alıyorlar yarışmaya. Tüm ciddiyeti kayboldu yarışmanın. 7 haftadır tam saniyesinde buraya girip, şarkı seçip yarışıyor millet. Onlara sorulmadan kendi başınıza böyle karar almanız hiç bir şekilde adaletli değil. :D
Tam tersine onlar sonradan dahil oldukları için asıl zorluğu onlar yaşayacaklar. :D 7 hafta boru değil, finsl pusnları bu yüzden var zaten. :X

Ve kaç kere sötledim tekrar ediyorum @MayısKralı ile en baştan bu kararı aldık, MS'de böyle bir şeyi yapamazdık. Ama bu yarışma bunun yeri idi. :D

Alt tarafı eğleniyoruz zaten, bunu bu kadar büyütüp gereksiz tatsızlık çıkarmaya gerek yok. :D

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Üçüncü ya da beşinci hafta olsa neyse ama 8.haftaya gelmişiz her hafta için ayrı ayrı uğraşıyoruz. MS’deki gibi şarkıcımız yok evet ama yine de bunu sürpriz diye açıklamak saçma bence. Yarışmacı sayısı azalmıştı ve final puanı için belki daha yüksek şansım varken şimdi yarışmacı sayısı arttı ve o şans da azaldı ayrıca. :F

Tam tersine onlar sonradan dahil oldukları için asıl zorluğu onlar yaşayacaklar. :D 7 hafta boru değil, finsl pusnları bu yüzden var zaten. :X

Ve kaç kere sötledim tekrar ediyorum @MayısKralı ile en baştan bu kararı aldık, MS'de böyle bir şeyi yapamazdık. Ama bu yarışma bunun yeri idi. :D

Alt tarafı eğleniyoruz zaten, bunu bu kadar büyütüp gereksiz tatsızlık çıkarmaya gerek yok. :D
Final puanı almayanlar boşuna yarıştı o zaman. :A

Baştan bu kararı aldıysanız yarışmacıları niye bilgilendirmediniz? Önceden söylemeniz gerekirdi bence. :D

Zaten belli bir şarkıcımız olmadığı için ve her hafta yeni konsept belirlediğimiz için kalanlara haksızlık olmayacak, tam aksine rekabet ve eğlence artacak. Ben sevindim yeni gelişmeye, gelen beş üye de aşko kontenjanımdan. Hoş geldiniz aşkolarım. :bhr: :Z @Çiğdem @Forumdash @Silinmiş Üye @eskici @MayısKralı
Aaa tşşk ederim özellikle bazı şeylerden dolayı bu fırsatın doğmus olmasına çok sevindim siz anlarsınız :A @Bully @mrt-06 Size hani geçende @sokak sanati ile yanlıs yere demiştikya buydu süpriz olsun diye @kerem söylemeyin dedi özellikle benim açımdan çok iyi oldu çünkü çünküsünü biliyorsunuz zaten :bhr::bhr::bhr: @serhatt @xemrexxx

@eskici @Forumdash @Silinmiş Üye @MayısKralı sizleri şimdi öğrendim hoşgeldiniz sizde bizleri şuan öğrendiniz sanırım,ramazanda eğlenelim :Z:Z:Z

Aaa tşşk ederim özellikle bazı şeylerden dolayı bu fırsatın doğmus olmasına çok sevindim siz anlarsınız :A @Bully @mrt-06 Size hani geçende @sokak sanati ile yanlıs yere demiştikya buydu süpriz olsun diye @kerem söylemeyin dedi özellikle benim açımdan çok iyi oldu çünkü çünküsünü biliyorsunuz zaten :bhr::bhr::bhr: @serhatt @xemrexxx

@eskici @Forumdash @Silinmiş Üye @MayısKralı sizleri şimdi öğrendim hoşgeldiniz sizde bizleri şuan öğrendiniz sanırım,ramazanda eğlenelim :Z:Z:Z
Kız dur hemen sevinme ortalık karışık zaten.:A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Baştan belliyse yarışmacılara söylenebilirdi 8.haftada yarışmaya yeni isimler katılacak, rekabet artacak diye. Katılan arkadaşların hiçbirine değil lafım. Hepsinin başımızın üstünde yeri var ama bunu büyük sürpriz diye nitelendirmek, yarışmacılara belirtmemek ve sonra da yarışmacılar fikrini belirtiyor diye tatsızlık çıkarmayın demek ciddi anlamda mantıksız.

Hoşgeldin, iyi ki geldin. :Z

• Harika
Effor harcama ile ilgili haksızlık. 7 hafta boru değil. Yarışıyorsun ve bi anda yeni birileri geliyor. Belki de finala gideceğin yerde en başa döndüğü için eleniyorsun. Birde 2 ve ya 3 değil, 5 olması çok geldi. :D
Ben eğlenmek için yarışıyorum, elenmem ya da finale çıkmam umrumda değil. Tamamen yarışma uzasın da eğlenelim modundaydım yani, o nedenle sıkıntı yok benlik. :A

@Çiğdem iyi geçinmemiz şart oldu, artık 1-leri basmazsın umarım. :A
@Silinmiş Üye aşkım hep iyi puanlar verdin, oylamalarım zamanı hep aklımda olacak. :A
@eskici ve @Forumdash çok sürpriz oldunuz siz. :A

@MayısKralı bu hafta puan kırdığın üçün küsüm sana..

Hepinize hoşgeldin diyorum. :Z
Sana 1 vermedim ki henüz Mabelin diğer mabel sayesinde 2 almıstı :A :A :A Diğer haftalar zaten kötü puan vermedim Mangaya iyi bu akşama tam :A :A :A @kerem

• Güldürdün
Reactions: Ahmed
yarışma sanırım kasıma kadar sürecek :) :) :)
5 kişi geri geldiyse okadar insan neden ter döktü yaw.
bari halk oylaması olsaydı.

• Beğendim
Reactions: bazinga
yarışma sanırım kasıma kadar sürecek :) :) :)
5 kişi geri geldiyse okadar insan neden ter döktü yaw.
bari halk oylaması olsaydı.
Bence kalan yarışmacılara oylama hakki verilsin. Bizi pek bağlamiyor bu durum. Yarışmacılara haksızlik oluyor bu durum ve bu kararıda onların oylamalarıyla sonuçlandırmalılar.

Yukarda yazmıştımda sonra sildim. En azından bunu bitirip yine hemen 3 sezon başlatılabilir uzatılmam için yapılıyorsa.

Ben eğlenmek için buradayım, final ya da başka amacım da yok eğlenmek dışında. O nedenle gelen gelebilir, uzayadabilir yarışma bu günler için. (Şahsi fikrim) :D

• Harika