Yememişti kiNisayı niye konuşmuyosunuz gece bir tane demişti sabah kalktı yememiş gibi davrandı
Barış SMS'de 1. olur, adaylığı düşer ve Gizem'in ismini söyler. Gizem'e güle güle.
merte istediğini söyle@The_Erinch kadın gibi dedikodu yapan içinde mert gibi gıcık biri olan takımı destekliyosun abi ne diyim sana
Yememişti ki
merte istediğini söyle
aynı cümleyi ben yazacaktım.
Cemal sabah yeme demiş daha ne denebilir ki? İzlemedin mi konseyi onu anlamadım? Anlatılanları dinlememiş gibi yorum yazıyorsun.YİYEBİLİRSİN dendiği için yedim diyo daha ne desin çocuk
Ekranımda bu hafta olacakları gördüm Şerlok beyciğim, bundan sonrasında olacaklar bellidirUtku beyciğim yine FUTURE niteliklerini kullanarak bütün sırrı bozdu...
Sanki olacak gibi Şerlok beyciğim, gidişat o yönde...Bu adam şampiyon olmamalı dostlarım...
Fragmana göre yarın da izleyebilirim.
Cemal sabah yeme demiş daha ne denebilir ki? İzlemedin mi konseyi onu anlamadım? Anlatılanları dinlememiş gibi yorum yazıyorsun.
Evrim, Yunus ve Barış yedi. Nisa yemedi.Nisanın dediğini izledim bugün konseyi net izleyemedim ama nisa dedi ben gece 1 tane yedim dedi
Barış düşer potadan her türlü, Gizem kesin gidici bu hafta. Bir mucize olmazsa garanti yani Barış çok destek aldı. Garanti birinciGizem varken performans birincisi Barış'ın adını yazdıktan sonra aylarca aç kalsanız umrumda olmaz artık...