19 Eylül 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi gecesi ne izlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 7.7%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yalancı Bahar (Star)

Oy: 2 15.4%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Reis (ATV)

Oy: 3 23.1%
  • Sensiz Olmaz (Show)

• Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Yer Gök Aşk (Fox)

Oy: 4 30.8%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Leyla ile Mecnun (TRT 1)

• Diğer (Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 3 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Merakla beklenen Pazartesi reytinglerinde bu hafta ne oldu ?
Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyabildi mi ?
Geçen hafta 2.olarak önemli bir başarı elde eden Yer Gök Aşk bu hafta kaçıncı oldu ?
Sezonun iddialı yeni dizileri Yalancı Bahar, Sensiz Olmaz ve Al Yazmalım bu hafta nasıl sonuçlar elde ettiler ?
Kanıt, Reis ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Arka Sokaklar bu hafta da ziredeki yerini kimselere kaptırmayarak iki grupta da günü lider tamamladı.

Yer Gök Aşk, totalde 2. A/B'de ise 3.olarak yine müthiş iş çıkardı. Dizi, güçlenen rakiplerine rağmen bu sezon performansını arttırmayı başardı! Dizinin 2 saat 17 dakika yayınlanarak inanılmaz uzun sürdüğünü de belirtelim...

ATV'nin Ay Yapım imzası taşıyan iddialı dizisi Al Yazmalım ikinci bölümüyle A/B'de ikinci olmayı başardı. Dizinin iyi bir performans gösterdiğini söyleyebiliriz.

Show'un yeni dizisi, güçlü kadrosuyla dikkat çeken Sensiz Olmaz da iyi bir gün geçirdi ve iki grupta da ilk beş arasına adını yazdırdı.

Star, büyük umutlar beslediği Yalancı Bahar'la şok yaşıyor. Dizi iki grupta da 8 sharede kaldı.

ATV, Reis ile yine umduğunu bulamadı. Dizi, 8 sharede kaldı.

Kanal D'nin polisiyesi Kanıt ise başarısını sürdürdü ve yine üst sıralarda yer aldı.

Dün Star'ın gündüz kuşağı için önemli bir gündü. İki yeni program yayına girdi. Star'da Altın Günü 8-9 share ile iyi sayılabilecek bir başlangıç yaptı. Gelin Duymasın ise 4 share ile kötü bir başlangıç yaptı. Star'ın geçen sene de denediği yabancı dizi Kalbimin Sahibi ise yine çok kötü gidiyor, her an yayından kaldırılabilir.

Son düzenleme:
Bence Dizilerde Sıralama :

1.Arka Sokaklar
2.Yer Gök Aşk
3.Al Yazmalım
4.Sensiz olmaz
5.Yalancı Bahar
6.Kanıt
7.Reis

Son düzenleme:
YEEEEEERRR GÖÖÖKKK AAAAŞŞŞKK FOREEVEEERRRRRR!!!!!!!!!!!!!! :D

Fazla bağırdım sesim kısıldı :(

Yer Gök Aşk'ı izledim biraz iyi bir bölümdü yine üst sıralarda yer alacaktır...TOTAL'da ve AB'de Dinle Sevgili kanal reytingini düşürmüş...

Arka Sokaklar bir türlü zirveden inmek bilmiyor. :)
Dinle Sevgili ve Yer Gök Aşk ile FOX iyi gitmiş. Ama A/B'de geride kalmış.
Al Yazmalım ve Reis'İN 40 dakikalık kısmı ile ATV Totalde 3. , A/B'de 2. kanal olmayı başarmış.
Yalancı Bahar ile Star TV gerilerde kalmış. Olası bir gün değişikliği yada PT-2'ye alınma olabilir.
Sensiz Olmaz bu hafta iyi gitmiş gibi. :)

Yer Gök Aşk, A/B'de de iyi gitmiş ama Dinle Sevgili düşürmüş bence.

Akasya Durağı, Erler Film'in olmasaydı Pazartesi'ye getirilirdi diyeceğim ama Arka Sokaklar'ın karşısına koymazlar :)

TOTAL
1-Arka Sokaklar
2-Yer Gök Aşk
3-Al Yazmalım
4-Sensiz Olmaz
5-Deniz Yıldızı
6-Yalancı Bahar
7-Kanıt
A/B
1-Arka Sokaklar
2-Al Yazmalım
3-Yer Gök Aşk
4-Sensiz Olmaz
5-Kanıt
6-Yalancı Bahar
7-Deniz Yıldızı
Sensiz Olmaz, bu hafta yükselişe geçti. Yalancı Bahar çok iyi başlamıştı. Şu anda vasata doğru gidiyor. Yer Gök Aşk ve Al Yazmalım ikincilik mücadelesi veriyorlar. Arka Sokaklar A/B grubunda düşüşe geçmiştir. Kanıt'ta düşüşte.

Arka Sokaklar yine büyük farkla zirvede

Kanıt iyi izlenme payı ile yola devam ediyor

Yer Gök Aşk kanalını ikinci yaptı

Al Yazmalım Atv'yi idare etti

Yalancı Bahar dibe vurdu

Ne oluyor dizilerime: sensiz olmaz ve yalanci bahar?? Bu kadari da olmaz ama. Star tv yalanci bahar icin acil yeni bir gun bulmali. Cuma'ya koysunlar.

SENSİZ OLMAZ ____ : Dün biraz baktım gerçekten de güzel bir dizi. Nurgül Yeşilçay bu role tamamıyla oturmuş. Sadece Murat Han'ı beğenmedim. Ondan gelen bir soğukluk var :D Murat Yıldırım daha güzel olabilirdi.

YALANCI BAHAR ___ : Sıkıcı buldum. Dizi sadece Cansel Elçin'in üzerine kuruldu. Bence Salı 22:30 Ya da Cumartesi İffet'in ardına koyarsa daha başarılı olur.

YER GÖK AŞK ___ : ***** Dizime 5 Yıldız ! :D Süper ya ne diyebilirim ki :D

AL YAZMALIM ___ : Barış Falay çok isabetli bir karar olmuş. Dizi de tecrübeli oyuncular var. Aşk dolu , heyecanlı bölümdü Tebrikler :)

Deniz Yıldızı,Kanıt,Unutma Beni İlk 10 da yer alır. Reis'in ilk 20'de olmadığını düşünüyorum .

Sensiz Olmaz biraz yükselmiş. İlerleyen haftalarda biraz yükselirse kanalını mutlu edebilir. Özellikle AB'de Yer Gök Aşk'ı zorlamış.

Yalancı Bahar'ın durumu çok kötü.

Yer Gök Aşk muhteşem reytingler almaya devam ediyor valla ben bu kadar rakip arasında böyle reyting alacağını tahmin etmiyordum...

Sensiz Olmaz geçen haftaya göre yükselmiş...

Arka Sokaklar her iki grupta da günü zirvede tamamlamayı başarmış.
Yer Gök Aşk Totalde 2. olurken , A/B'de 3. olmayı başarmış. Dizi reytingleriyle göz dolduruyor.
Sensiz Olmaz bu hafta iyi gitmiş ve ilk 5'e girmeyi başarmış.
Al Yazmalım A/B'de 2. olmayı başarmış. Dizi iyi gidiyor.
Kanıt her iki grupta da ilk 10'a girmeyi başarmış.
Reis yeni saatinde orta derecede gitmiş. Senaryo kıtlığı çeken diziyi dün iyi bir şekilde gördüm. Haftaya toparlanabilir.
Çok reklamı yapılan Yalancı Bahar dizisi kötü gitmiş. Dizi PT-2'ye alınabilir yada gün değiştirebilir.
Star TV'nin gündüz kuşağına yeni katılan Star'da Altın Günü iyi gitmiş. 10 shareye yaklaşmış. Gelin Duymasın ise kötü bir başlangıç yapmış.
Samanyolu TV'de ki Ana Yüreği dizisi yine kötü gitmiş. 13. bölümde bitirilebilir.
Deniz Yıldızı, Unutma Beni ve Dinle Sevgili Totalde ilk 10'a girerek FOX adına iyi reytingler almayı başardı.
Yeni sezona dün merhaba diyen Esra Erol'da Evlen Benimle iyi gitmiş ve 10 shareyi geçmeyi başarmış.

Son düzenleme:
[table="class: Cms_table_rating, width: 100%"]
[tr]
[td]2[/td]
[td]yer gok ask[/td]
[td]fox[/td]
[td]21:27:14[/td]
[td]2:17:51[/td]
[td]5,56%[/td]
[td]19,64%

işte bu yaa ! :d
[/td]