Kötü olmasının sebebi Sercan mı?Nisa ailemle kötüyüm sorunlarım var demiş tam izleyemedim de
Kötü olmasının sebebi Sercan mı?Nisa ailemle kötüyüm sorunlarım var demiş tam izleyemedim de
Kötü olmasının sebebi Sercan mı?
Yarınki olayda yine hareket çekme ile alakalı bişeyler olmuş olabilir arkadaşlar. Bugünde oldu çünkü;
Ben izlemiyorum etiketlemezsen sevinirim.Nisa Sercan a biz ayrı dünyaların insanlarıyız demiş. @Aserat @Bully @xBUGRAx @denizz19 @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @eskici @The_Erinch @Tolstoyevski @bazinga @dreamy @Yiğitt
Öyle bir şey demedi abla onu nereden çıkardınNisa ailemle kötüyüm sorunlarım var demiş tam izleyemedim de
Bunu nasıl yakaladın yaYarınki olayda yine hareket çekme ile alakalı bişeyler olmuş olabilir arkadaşlar. Bugünde oldu çünkü;
Öyle bir şey demedi abla onu nereden çıkardın
Katılıyorumkapadımda dizi izledim. amma muhabbet dönmüş.
acun en sevdiği şeydir yayına bağlanıp fırça atmak.
en başta boşa demedim... Ekli dosyayı görüntüle 78539
Televizyondaki yayında öyle bir şey demedi twitterda ne için demişler bilememTwiiterde gördüm öyle dediler yanlışmı anlamışım ben
kapadımda dizi izledim. amma muhabbet dönmüş.
acun en sevdiği şeydir yayına bağlanıp fırça atmak.
en başta boşa demedim... Ekli dosyayı görüntüle 78539
Televizyondaki yayında öyle bir şey demedi twitterda ne için demişler bilemem
Konuşmalarını izlemedin mi senvideo gösteriyorlardı ne bilim yanlış anladım demek ki üff
Konuşmalarını izlemedin mi sen
İzlemiş gibi yorum yapıyorsun amaYok ya bugün babama telefon aldık öğretmeye çalışıyoruz doğru düzgün survivor bile izleyemedim
İzlemiş gibi yorum yapıyorsun ama
İzlemiş gibi yorum yapıyorsun ama