Maalesef doğru evetdoğru bir şey yazdım ama 😂
Yunus Emre’ciyim deme bana.Yunus Emre atışı ağırdan aldı, yoksa oyunu vermezdi.
baya toparladım. İkinci reklamda ev tertemiz olur Firça yemiyeyimBırak şimdi ev işini reklam bitti diyordum ki tekrar reklam girdi
Olabilir yine de övmene gerek yokAma becerikli adam ne yapayım gördüğümü söylemeyeyim mi
Olayın büyümemesi için söylemiştir. Orda tam konuşulmadi mevzular. Konuşmamın başinda 'sadece bana hep sesini yükseltiyor' demişti.Sahneyi gördüm
Ama bişey dicem ve eminim çoğunuz hak vereceksiniz bana. Evrim bunlardan rahatsızdı, bende bir kadınım vs dememiş miydi zamanında? Diğerlerine iyi bana karşı sertler vs diye bişeyler hatırlıyorum ben. Diğer kızları ayırıyorlar tarzında açıklamalardı bunlar. Şimdi ben şikayetçi değilim tarzında konuşuyor. Bu kadın çok u dönüşü yapıyor artık.
Yunus Emre’dense Mert’i tercih ederim. Son bir iki haftadır takındığı tavırlarla iyice soğuttu kendisindenyok, sadece tarafsız göz ile yazdım.
Benim tarafım belli😎
Ekli dosyayı görüntüle 78518
@MasacRE @eskici
Orada öyle söyleyip röportajlarda coşarsa yine halkın gözünden düşer benceOlayın büyümemesi için söylemiştir. Orda tam konuşulmadi mevzular. Konuşmamın başinda 'sadece bana hep sesini yükseltiyor' demişti.
Oyun performansını savunurum ama geri kalan konularda savunulacak bir tarafı yok abla@MasacRE savun utku savun şu yusufun inadına
Olayın büyümemesi için söylemiştir. Orda tam konuşulmadi mevzular. Konuşmamın başinda 'sadece bana hep sesini yükseltiyor' demişti.
Orada öyle söyleyip röportajlarda coşarsa yine halkın gözünden düşer bence
Oyun performansını savunurum ama geri kalan konularda savunulacak bir tarafı yok abla
Ben programa hakim değilim. Arada bakıyorum oyun kısımlarını. Sadece şuan izlediklerimi yorumlayabiliyorum ancak ☺Orada öyle söyleyip röportajlarda coşarsa yine halkın gözünden düşer bence