Teşekürler kütük dostumBu tarz trollükler @eskici ile @Maskeli Fedai ye yakışıyor da sende iyi durmuyor
Gizem altın topa koşsaydı alırdı gibime geldi. Hızlanmış sanki biraz. Nötr olduğum bir isim kişilik bakımından. Umarım yükselir.
ayrımcılık yapma beBu tarz trollükler @eskici ile @Maskeli Fedai ye yakışıyor da sende iyi durmuyor
Bunlar oyun sonrası mı mataralaşmaya çıkıyor acaba
Nasıl bir seneryo ise.. bir işaretine Nisa hemen hazır kıta..
cama taş attım misali
Bunlar oyun sonrası mı mataralaşmaya çıkıyor acaba
cama taş attım misali
Dur reklamdayken bakayım o kalan bildirimlereayrımcılık yapma be
bu arada diğer konuda neredesin diye yazdim sen de o sırada burada etiketleyip belirdin
mataralaşmayaneye çıkıyorlar abi
aynen göz kırptı nisa fırladı o şekilde olduysa..herşey kurgulanmış ısıtılmış bekliyor demekdir.Nisa dünden razı. Şaka maka, eğer fragmanda olduğu gibiyse sahne Nisa olaydan haberdar.
Bence oyun arasında yada oyuna giderken seninle konuşabilir miyiz gibi bir muhabbet dönmüştür. Diğer türlü kız ne alaka şimdi der gibi hareket yapardı. Haberdar bence konuşacağından. Yani bana öyle geldi.Bunlar oyun sonrası mı mataralaşmaya çıkıyor acaba
cama taş attım misali
aynen göz kırptı nisa fırladı o şekilde olduysa..herşey kurgulanmış ısıtılmış bekliyor demekdir.
Seni konuya çağırdım sadece ben de gidip ev işi yapayım çıkmadim forumdan bugün 😱Dur reklamdayken bakayım o kalan bildirimlere