- Reaksiyon puanı
- 57,085
- Puanı
- 1,061
Taylor Swift
Miley Cyrus
2 hakkımı boş bırakıyorum.
Shawn Mendes sevmiyor musun😱
Taylor Swift
Miley Cyrus
2 hakkımı boş bırakıyorum.
Güzel şarkı, BŞB'da da iyi vermiştim. Ama içimden oy kullabmak gelmedi, gıcık oluyorum Shawn'a.Shawn Mendes sevmiyor musun😱
Güzel şarkı, BŞB'da da iyi vermiştim. Ama içimden oy kullabmak gelmedi, gıcık oluyorum Shawn'a.
Bottom halinde çekilmiş bir fotosunu görmüştüm, orada güzeldi evet.Yakışıklı çocukta halbuki. Size inat finale çıkacağız
Bottom halinde çekilmiş bir fotosunu görmüştüm, orada güzeldi evet.
Atsana bana.
Bi kere gördüm sadece, yok ben de.Atsana bana.
Justin evli mutlu çocuksuz, evli adam oldu ya o haliyle. Hala kabullenemiyorum.O kadar bilemicem ama Camila ile yakışıyorlar. Yeni nesil Justin Selena resmen
Justin evli mutlu çocuksuz, evli adam oldu ya o haliyle. Hala kabullenemiyorum.
Benim gibi. Bul at diyecektim de neyse ben buldum sen atana kadar. İfşası bile varmış.
Google'dan kucuk bir taramayla buldum. Kesin vardır onda. @xBUGRAx özelden at ne varsa.
Beklerim valla, az kuduruk değil. @xBUGRAx
Yuh böyle arkadan olan resmiydi dimi? 😱Benim gibi. Bul at diyecektim de neyse ben buldum sen atana kadar. İfşası bile varmış.
Shawn çok hızlı çıkmış desene.Onu da gördüm ama ph'de mastürbasyon yaptığı bir video gördüm. Ona da baya benziyordu ama emin değilim. Bi sen de baksana emin olalım. Fotoğraflar yanıltıcı olabiliyor bu arada shop falan ama video olunca gerçekliği garanti gibi.
Kim o tanımıyorum tanıt özelden.Shawnla ilgili ne diyorsun? Gerçek mi o görüntüler bilir kişi onayı lazım.
Benim dünyamda yeri yok.Shawn dünyaca ünlü popstar bilmiyor musun? 😱
Bunlar kim. 😱Ikisini aynı filmde buluşturmak lazım. Ama Berk İsmail'e aktif olacak şekilde.