Kaybolmadım geldim
Teşekkürler 2 senedir pek foruma girmediğim için aynı yerde kalmışım sen uçmuşsun2 sene önce 25 bindin. Hâlâ 25binsin @eskici
Tekrardan tebrikler
Şu esnada benim Sauna, İtalya'da ev, Uyku konularımda ne goygoylar yapıp 25 bin olmuştun. Hepsi silinince geriye düşmüştün
Seninle yakın oranda mesaj sayımız varken şimdi seni geçmişim
Zaman zaman bende aylarca girmiyordum ama onlineyken çene çalışmakta bir sürü etkinlik yürüttüm şu 2 senede, ondan dolayı olduTeşekkürler 2 senedir pek foruma girmediğim için aynı yerde kalmışım sen uçmuşsun
Ben bu süreçte foruma girdiğim zamanlarda da çok mesaj yazmıyordum etkinlikler sana baya yarıyor zatenZaman zaman bende aylarca girmiyordum ama onlineyken çene çalışmakta bir sürü etkinlik yürüttüm şu 2 senede, ondan dolayı oldu
Geçen sene konu açmada da 1000'ler kulübüne girmiştim. Her bir konuda 10 mesaj yazmış olsam uçmam doğalBen bu süreçte foruma girdiğim zamanlarda da çok mesaj yazmıyordum etkinlikler sana baya yarıyor zaten
Ara vermezsem belki yetişirim sana tekrardanGeçen sene konu açmada da 1000'ler kulübüne girmiştim. Her bir konuda 10 mesaj yazmış olsam uçmam doğal
Olabilir ben eskisi gibi çok konuskan değilim, haftalık 200-300 en fazla olmakta ama yakında etkinlikler başliyor yineAra vermezsem belki yetişirim sana tekrardan
Sen de eskiye dön ama yavaş yavaşOlabilir ben eskisi gibi çok konuskan değilim, haftalık 200-300 en fazla olmakta ama yakında etkinlikler başliyor yine
Kolay gelsin sana
konu açmaktan goygoya çok vakit ayıramıyorumSen de eskiye dön ama yavaş yavaş
Konu açmaya ara ver o zaman nereden buluyorsun bu kadar şarkıyı anlamıyorum zatenkonu açmaktan goygoya çok vakit ayıramıyorum
ya sorma, şuan bi sana yaziyorum bir konu acıyorum. Kendimi durduramiyorumKonu açmaya ara ver o zaman nereden buluyorsun bu kadar şarkıyı anlamıyorum zaten
Fark ettim senin konularla dolmuş yine anasayfaya sorma, şuan bi sana yaziyorum bir konu acıyorum. Kendimi durduramiyorum
Şu 2 günde 30a yakın konu oldu
Aslında şuan konu açan biri olmam senin eserin.Fark ettim senin konularla dolmuş yine anasayfa
İlk defa senin eskiye dair söylediğin bir şeyi hatırlıyorum galiba ne günlerdi beAslında şuan konu açan biri olmam senin eserin.
Hani ben banlanmıştim😎 ve geri döndüğümde forumda muhteşem bir sessizlik vardi, adminde banlıydi konu açan yoktu, sende yeni dönmüştün, senle kafa kafaya verip ben konularla sende mesajlarla forumu canlandırma kararı almıştık ve ogün bugündür ben durduramadim kendimi. Patladı gitti
Teşekkürler hediye on numara