Tmm abla nasıl hitap etmek istersen aramızda çok yaş farkı yok zati forumda bir melek ismi okumuştum ama senin ismin olduğunu hatırlamam gerekirdi.Bende berkcim sanırım benden küçüksün berk diycem 36 yaşındayım bende
Tmm abla nasıl hitap etmek istersen aramızda çok yaş farkı yok zati forumda bir melek ismi okumuştum ama senin ismin olduğunu hatırlamam gerekirdi.Bende berkcim sanırım benden küçüksün berk diycem 36 yaşındayım bende
Tmm abla nasıl hitap etmek istersen aramızda çok yaş farkı yok zati forumda bir melek ismi okumuştum ama senin ismin olduğunu hatırlamam gerekirdi.
31Hadi cnm kaç yaşındasın ki sen olsun önemli değil öğrendin artık
Bugün daha iyi reytingler alırızSadece Anlat Bakalım olduğu halde 11 rating almışız, bugün suyu çıkan Nisa ve Sercan görüntüleri sadece 15 alır 😂😎👍
@Emre Ozansoy @Hachiko @dreamy @eskici @MasacRE @Dosi @vadikızı @12.Adam @Maskeli Fedai @hayret bi şey
Bedensel engelimden dolayı görenlerde beni genelde küçük sanırlar.Yaa ben seni daha küçük sanmıştım 19 20 gibi
Bugün gergin bir bölüm olacak gibi. Çok izleyesim yok şimdilik. Sevmiyorum gerginlik oluncaSadece Anlat Bakalım olduğu halde 11 rating almışız, bugün suyu çıkan Nisa ve Sercan görüntüleri sadece 15 alır 😂😎👍
@Emre Ozansoy @Hachiko @dreamy @eskici @MasacRE @Dosi @vadikızı @12.Adam @Maskeli Fedai @hayret bi şey
Uzaktan müdahil olursun dostum.Bugün gergin bir bölüm olacak gibi. Çok izleyesim yok şimdilik. Sevmiyorum gerginlik olunca
İnşallah bakalım Yasin'in bağırmalarına vs katlanamıyordum zaten, bugün dozaj iyice artacak belli. Yunusemre'nin de samimiyetsiz yüksekten konuşmaları da var birde Tam izlememelik bölüm. Merak ettiğim tek şey Sercan'ın ne diyeceğiUzaktan müdahil olursun dostum.
Çok farklı bir sezon oldu ama hayalkırıklığu gene gönüllülerin eksikliğini karşı takımdan oyuncu çalarak örtmeye çalıştı.Vay bee 2 ay olmuş demek abi peki bu 2 ay için genel yorum yaparmısın abi umutluyum demişsin ya başta dediklerin oldumu bu süre içinde
Bu arada Survivor Tahmin çok yakında gençler. Ayrıntıları vs toparlayıp adminlere sunduktan sonra sizlerle