Hiç yorum yapmıyorsun bu arada avatarında Barış da var ikisini de destekliyorsun gibi anlaşılıyorEvet kaçirmiyorum bu sezon profilimden gözüktüğü gibi Aycan'cıyım.
Hiç yorum yapmıyorsun bu arada avatarında Barış da var ikisini de destekliyorsun gibi anlaşılıyorEvet kaçirmiyorum bu sezon profilimden gözüktüğü gibi Aycan'cıyım.
Hiç yorum yapmıyorsun bu arada avatarında Barış da var ikisini de destekliyorsun gibi anlaşılıyor
Bence de değiştir Aycan’ı seviyorum konuşma tarzı çok hoşHayır, Barış'ı pek sevmiyorum. Nötrüm o yüzden değiştireyim.
Bence de değiştir Aycan’ı seviyorum konuşma tarzı çok hoş
Nisa mı Aycan mı şampiyon olabilecek tek kadın olarak görülüyor tam anlamadımŞu an şampiyon olabilecek tek kadın olarak gösteriyor. Nisa toparlanması lazım.
Sadece Anlat Bakalım olduğu halde 11 rating almışız, bugün suyu çıkan Nisa ve Sercan görüntüleri sadece 15 alır 😂😎👍
@Emre Ozansoy @Hachiko @dreamy @eskici @MasacRE @Dosi @vadikızı @12.Adam @Maskeli Fedai @hayret bi şey
Adada ne olursa sorumlusu Barış abla.
Sadece Anlat Bakalım olduğu halde 11 rating almışız, bugün suyu çıkan Nisa ve Sercan görüntüleri sadece 15 alır 😂😎👍
@Emre Ozansoy @Hachiko @dreamy @eskici @MasacRE @Dosi @vadikızı @12.Adam @Maskeli Fedai @hayret bi şey
Ya sorma çok sinir oluyorum emre bugün biraz panorama izledim saçma sapan yorumladılar dondurma olayını be
1 @Emre Ozansoy 1.451 2 @The_Erinch 1.005 3 @eskici 584 4 @vadikızı 542 5 @Hachiko 472
Ne Panorama'yı, ne ekstrayı izlemiyorum abla boş boş konuşuyorlar.
İsmim Berk sizin adınız nedir?
İyi ki izlemiyorsun saçma saçma yorumlar barış orda diyor ben emrenin yarımını yedim falan diye hala barış sustu diyorlar anlamıyorum ki bunları ben
TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu
Bu sefer bende heyecanlıyım...geçen seneki fiyaskodan sonra.. Acundan umutluyum bu sezon.Sabah biraz dinledim. Oylama ve eleme sistemini değiştirmiş. Performans sistemini değiştirmiş,seyirciyi daha çok işin içine katmış. Ada hayatı ön planda olacak dedi ve eski oyunların döneceği sinyallerini...
- The_Erinch
- Posta #3
- 16 Şubat 2020
- Forum: Yerli Dizi ve Program Yorumları
Konudaki ilk mesajımı buldum Tam 2 ay olmuş.
@eskici @Emre Ozansoy @Hachiko @vadikızı @dreamy
Tanıştığıma Memnun oldumBerk güzel isim Melek benim adımda
Tanıştığıma Memnun oldum