Ya forum dışından insanlar beni görürse.Paylaşımlarını hemen siliyordun oyüzden yarın değiştirme bir süre kalsın diyorum cnm hem yakıştı @Bully @Yiğitt @sokak sanati
Ya forum dışından insanlar beni görürse.Paylaşımlarını hemen siliyordun oyüzden yarın değiştirme bir süre kalsın diyorum cnm hem yakıştı @Bully @Yiğitt @sokak sanati
O da kararsiz hala ama onun belli bir sarkisi var ama.@dreamy nin de adı yok ilk sayfada
Güzel, recabi ben hallederim o zaman.50 Cent - Candy Shop
@kerem Kabul ediyormus niye seçen yok diyor @Ahmed Sana nasıl bir komplo kurmus ohaa ayoll @sokak sanati@Ahmed uyarmıştı beni işgüzar.
Geldimden beridir ilk güzel seçiminAhmed BİLE mi?
İmza isterler senden sokakta @Yiğitt @Bully @xemrexxx @sokak sanati @xBUGRAxYa forum dışından insanlar beni görürse.
Ahmet türünü araştırmış rap olarak geçmiyor şarkı @kerem nasıl kabul ediyormuş.@kerem Kabul ediyormus niye seçen yok diyor @Ahmed Sana nasıl bir komplo kurmus ohaa ayoll @sokak sanati
Seç @xemrexxx
Senin ilk 3 içinde olacam mı bari.Geldimden beridir ilk güzel seçimin
Zonguldak'ta beni tanımayan yok zaten.
Alternatif/Bağımsız müzik, RockAhmet türünü araştırmış rap olarak geçmiyor şarkı @kerem nasıl kabul ediyormuş.
Hangi anlamda acaba.Zonguldak'ta beni tanımayan yok zaten.
ilk 7 diyelimSenin ilk 3 içinde olacam mı bari.
Rap olmayan şarkı nasıl rap olarak kabul ediliyor? @kerem
Ben o şarkıyı düşünmüştüm çünkü, en son Manga ile iyi gitdim diye ama türü farklı. Bağımsız-Rock arası birşey. Dün yazmıştım zaten.
Ahmet türünü araştırmış rap olarak geçmiyor şarkı @kerem nasıl kabul ediyormuş.
maNga'nin her sarkisi rap degil ama Bir Kadin Cizeceksin bariz rap sarkisi. Recabi uygun ayarlanirsa secilebilir tabii ki.@kerem Kabul ediyormus niye seçen yok diyor @Ahmed Sana nasıl bir komplo kurmus ohaa ayoll @sokak sanati
Seç @xemrexxx
Aleyna Tilki gibiyim işte her konuda ön plandayım orada.Hangi anlamda acaba.
mrt-06 senmişsin meğerse sohbeti senle kesiyorum demelerindenmi korkuyorsunZonguldak'ta beni tanımayan yok zaten.
Bilemiyorum, biz rap deyince direkt saf raplara koştuk. Her hızlı okunan şarkı rap oluyormuş o zaman.maNga'nin her sarkisi rap degil ama Bir Kadin Cizeceksin bariz rap sarkisi. Recabi uygun ayarlanirsa secilebilir tabii ki.