Paylaşımlarını hemen siliyordun oyüzden yarın değiştirme bir süre kalsın diyorum cnm hem yakıştı @Bully @Yiğitt @sokak sanatiNeden öyle dedin. .ss
Paylaşımlarını hemen siliyordun oyüzden yarın değiştirme bir süre kalsın diyorum cnm hem yakıştı @Bully @Yiğitt @sokak sanatiNeden öyle dedin. .ss
O öyle takılmayı seviyor herhalde. Neyse, bu dediğini unutma, ilerde arayacaksın.Emre değil, ikinci üye yarışmada hayalet gibi takılıyor galiba. Ne yorum yapmıyor ne başka birşey.
@-potterhead- bugün onlinemış aslında. O niye seçmemiş anlamadım.Bizim Hikaye şarkısı iyiydi. Gece Gölgenin rahatına balta güzel. Ben seviyoree
@-potterhead- bugün onlinemış aslında. O niye seçmemiş anlamadım.
Sizin süreniz yokmu ayoll süre dolunca -15 puanı yapıştırıp kötü bir şarkı seçip koyacan recaba @xemrexxx @sokak sanati@-potterhead- bugün onlinemış aslında. O niye seçmemiş anlamadım.
Sizin süreniz yokmu ayoll süre dolunca -15 puanı yapıştırıp kötü bir şarkı seçip koyacan recaba @xemrexxx @sokak sanati
-20 ceza puanı alacak zaten. Bu kaçıncı anlamadım. Neyse, @xemrexxx bir seçsin de.Özelden konuşuyorduk biz onunla. Diğer türlü iletişim çok zor. Ben özelden hatırlatıyordum her şeyi.
Potterhead'ın yerine ben seçerim.
50 Cent - Candy Shop@-potterhead- bugün onlinemış aslında. O niye seçmemiş anlamadım.
-20 ceza puanı alacak zaten. Bu kaçıncı anlamadım. Neyse, @xemrexxx bir seçsin de.
O değil de Sagopa, Murda, Ezhel, maNga seçilmemiş hala.