Unutmam @dreamyOy kullanmayı unutma.
Unutmam @dreamyOy kullanmayı unutma.
Bizde Ramazan bayramımızı kutlarız artık alamancı @kerem e inat @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @ForumdashKutlarız anam yeter ki sen iste
Sen kullanma bu haftalık benceUnutmam @dreamy
@S.G.A.T. ın yarısmasından sonra oy veresim arttı niyeyse buraya @Bully @sokak sanatiSen kullanma bu haftalık bence
At, at sen nostalji seversin. Fifty Cent'i zirveye taşıyalım.
3 Kişiyi şuan kafamda belirledim gerisine dinleyip karar verecemAt, at sen nostalji seversin. Fifty Cent'i zirveye taşıyalım.
Neden öyle dedin. .ssYarın akşam olmadan değiştiriceni bildim için diyorum zaten @sokak sanati
Bu yıl zor gibiBizde Ramazan bayramımızı kutlarız artık alamancı @kerem e inat @mrt-06 @sokak sanati @xemrexxx @Forumdash
kız hangi şarkılar seçildi bir yere yazsanıza .ss yönetim istifa.ss @kerem @MayısKralı @sokak sanati @Çiğdem
İntikam sıcak yenen bir yemektir
Seç bir şarkı seni mi bekleyeceğim?kız hangi şarkılar seçildi bir yere yazsanıza .ss yönetim istifa.ss @kerem @MayısKralı @sokak sanati @Çiğdem
Son saat nedir@xemrexxx @-potterhead- bir tek siz kaldınız yine. Son saatleriniz.
Ana sayfaya ekledim seçilen şarkıları, hadi sende seç bir tane bekliyorum.Son saat nedir
Emre değil, ikinci üye yarışmada hayalet gibi takılıyor galiba. Ne yorum yapmıyor ne başka birşey.@xemrexxx @-potterhead- bir tek siz kaldınız yine. Son saatleriniz.
kız hangi şarkılar seçildi bir yere yazsanıza .ss yönetim istifa.ss @kerem @MayısKralı @sokak sanati @Çiğdem
@Ahmed Bile iyi seçim yapmıs ,sana tekmeyi atacaz gibi