Yok biraz şahsi hayatındaki gelişmelere falan bi ara göz atayım dedim, türkçem bozmuş yukarıdaki mesajda.Ne demek istediğini anlamadım canım ama pek hayra alamet bir şey değil gibi. .ss
Yok biraz şahsi hayatındaki gelişmelere falan bi ara göz atayım dedim, türkçem bozmuş yukarıdaki mesajda.Ne demek istediğini anlamadım canım ama pek hayra alamet bir şey değil gibi. .ss
En nefret ettim şeyVallahi dinleyene saygı duyuyorum ama benim için en uzak kapı rap.
Yarışma için dinliyeceğiz hepsini artık
Noeldi o. En güzeli.@pompy de irlandada garip bir bayram kutlamıstı biz biz kutyaladık şöyle gevur memleketlerde @mrt-06 @sokak sanati @serhatt @xemrexxx
Fark var şarkım. Bunu mu diyorsun yoksa Eminemi mi?Şarkıyı değiştirmediysen
O kadarrrr da değilllll nefretlik değil ama önüme atsalar şarkıları galiba en son bakarımEn nefret ettim şey
Eminememi döndün ozaman yine başa sardıkFark var şarkım. Bunu mu diyorsun yoksa Eminemi mi?
Hadi bakalım zaten ses sırası sendeydi.Yok biraz şahsi hayatındaki gelişmelere falan bi ara göz atayım dedim, türkçem bozmuş yukarıdaki mesajda.
Özel yetki isterim @kerem den 0 için ona zorluyorsun
O durumdayız zaten şuan önümüze atacaklar zorla bakacazO kadarrrr da değilllll nefretlik değil ama önüme atsalar şarkıları galiba en son bakarım
Sağol ablacım ama çok durmaz.Aaa evet ev işlerinde daha çok Bende değiştirme çok yakısmıs profiline
Aynen öyle 😉O durumdayız zaten şuan önümüze atacaklar zorla bakacaz
Şarkım Caza - Fark var.Eminememi döndün ozaman yine başa sardık
Aaa evet onu diyorumŞarkım Caza - Fark var.
Bunu mu beğenmiştin? şu forumda birbirinin yazısını asla anlamayan çiftiz biz 2miz.
Yarın akşam olmadan değiştiriceni bildim için diyorum zaten @sokak sanatiSağol ablacım ama çok durmaz.
Cadılar bayramı demişti sanırım @pompyNoeldi o. En güzeli.
Ben bu iki bayrami da cok seviyorum. Gercekten insana mutluluk enjekte ediyorlar böyle zamanlarda.
Sanırım rap şarkılar arasında bana en yakın olanı bu200 milyondan fazla dinlenme...
Çukur'un 18 Aralık 2017'de yayınlanan bölümünde kullanılan bir şarkı...
45. Altın Kelebek Ödülleri: En İyi Şarkısı: ''Heyecanı Yok!''
GQ Men of the Year 2018 Ödül Töreni: Yılın Kendini Gösteren Müzisyeni - Gazapizm (Heyecanı YOK!)
Ve daha onlarca ödül...
''Biz yakarsak söndüremezler geri döndüremezler
Bizi heyecanlandıramıyorsa bi' şeyler artık öldüremezler
Ah herkes delirmiş hiç etkinlikler etik değil
.
Bu hayatın heyecanı meycanı yok''
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem ve diğer herkes...
Oy kullanmayı unutma.Sanırım rap şarkılar arasında bana en yakın olanı bu
Kutlarız anam yeter ki sen iste@pompy de irlandada garip bir bayram kutlamıstı biz biz kutyaladık şöyle gevur memleketlerde @mrt-06 @sokak sanati @serhatt @xemrexxx